Kau, First Love Aku.

Kau, First Love Aku.

1M Reads 57.5K Votes 40 Part Story
妮妮 ✈ By CikTomato Completed

Adakah kau masih ingat siapa yang pertama? Dia yang pertama buat jantung kau naik gila. Yang pertama buat kau rasa rindu. Yang pertama buat kau rasa benci dan cemburu. Serta yang pertama mengajar kau tentang indahnya pertemuan dan juga peritnya perpisahan.

Mungkin ada yang sudah lupa. Serta kuat untuk mencampak jauh semua kenangan pertama itu.
Tetapi tidak bagi aku. 
Tak kan pernah aku melupakan lelaki ini. Lelaki yang melahirkan cinta dalam persahabatan kami. 

Ini lah kisah aku dan dia. Kisah yang telah diatur cantik dan indah oleh NYA. Ya begitu indah. 
Terima kasih Ya Allah :')
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

nditaaa3__ nditaaa3__ Nov 10
Wajah kau boleh handsome, sifat kau itu la betul betul tak patut. Kejam sangat dengan perempuan tu tak boleh, wahai Kashaf.
hashikeen_e hashikeen_e Sep 18
Okay ni kira ke6 kali dah saya baca. Cerita ni best namatey, tak tipu 😍
DwiSha9 DwiSha9 Nov 23
Haihh marah marah konon nanti berputik jugak hahahahha cute je cerita nii!! Tpi in the end cerita ni akan sedih😭
Hlovate_ Hlovate_ Oct 04
omg just read it . its really interesting story line . Good Job :3
sweetnrn sweetnrn Oct 17
Ni dh kali ke 5 baca cite ni.. Sedih sgt... Sampai nangis bengkak mata... Hahaha.... I love this story very much #kaufirstloveaku #kfla
inda_pinky inda_pinky Oct 13
Best sgt2..tp x puas hati kashaf mati..x boleh ke dh besar nnti dye kawen dgn adhia..mesti best kalo ade 2nd novel yg kashaf x mati..novel kau first love aku 2..😄