Goda Si Penggoda Itu ! [ COMPLETED ]

Goda Si Penggoda Itu ! [ COMPLETED ]

162K Reads 6.2K Votes 41 Part Story
_irdinx By leynaterry Completed

Farhan Hakimi ,
Lelaki super serba sempurna . Dia bijak , kaya , kacak , kuat agama dan berbudi pekerti . Namun kerana ilmu percintaan yang kurang menyebabkan dia masih lagi belum berpunya .

Encik Kacak Terlebih Bergaya ,
video Youtubenya yang mendapat sambutan menjadikan dirinya antara public figure yang mampu mengalahkan selebriti terkini ! Dia kacak , kaya , berbudi pekerti namun siapa sangka ? Dia sebenarnya seorang wanita !

"You know what ? You actually sangat cantik . But I really don't get it . Why you decide to be a man ? Maybe perjodohan kita ni because your parents trust that I can make you back to normal . So , I should give you the sweetest first night ever , may I ?"
-Farhan Hakimi-

"Look , aku tak perlukan lelaki dalam hidup aku . Lantak aku lah nak jadi perempuan or laki . Ada kacau kebahagiaan kau ? Tak ada kan ? So blah ! Tak payah rela sangat dengan perkahwinan tak guna ni"
-Raisha Humaira-

No comments listed yet.