Siapa Jodohku? *ON HOLD*

Siapa Jodohku? *ON HOLD*

35.7K Reads 1.3K Votes 17 Part Story
Bib By sarahbib Updated Nov 19

Setelah 5 tahun menetap di negara orang, akhirnya puteri tunggal Dato' Azhar Sulaiman pulang juga ke tanah airnya. Namun tiada siapa yang menyangka, takdir itu indah menemukan Aina Nadiah dan Zhafran Mikhail di lapangan terbang secara tak sengaja kerana masing-masing melayan perasaan. 

"I'm coming home, I'm coming home, Tell the world I'm- "Betapa teruja nya Aina hingga sempat menyanyi bagai dengan berlari anak-anak, tetapi tiba-tiba.. Gedegang! Dia terlanggar dengan seseorang! 'Aduhh, siapa pulak aku langgar ni? Matilah aku kena marah kejap lagi!'

Manakala Zhafran Mikhail, yang berangankan masakan bonda nya kerana rindu tiba-tiba angan itu melayang begitu saja apabila dia di langgar oleh seseorang.  Gedebush! 

Aina cemas. "Encik, saya minta maaf. Saya kena cepat ni, sorry encik ye" Lalu, dia meninggalkan Zhafran hingga belum sempat Zhafran memarahinya. Namun bagai pucuk di cita ulam pun tiba, dia ternampak kad pelajar perempuan tadi. Bagus! 

" Sayang, bulan depan kita kahwin ya? please lah sayang.. family kita pun dah lama setuju ngan hubungan kita.. I dah lama pendam rasa nak kawin ngan you.. ya sayang? Please.. sayang you somuch! "  - Belle memujuk Zhaf bersungguh-sungguh. 

Akhirnya hari yang di nanti-nantikan oleh Belle dan Zhaf pun tiba. Zhaf bersetuju menikahi Belle, kekasih hati yang sudaah lama bersamanya. Namun, tiada siapa yang menyangka termasuk Zhaf sendiri.. dia terpaksa mencari pengganti calon isteri nya!

hajarharani hajarharani Dec 16, 2015
Hai dear...update lagi nanti...btw macam mana awak masukkan lagu youtube eh?