lawak2 exo

lawak2 exo

34.7K Reads 2.6K Votes 38 Part Story
izchvjk95 By izchvjk95 Updated Jul 02

PROMOTEU


  sayaaa nak promote buku2 yg saya dh upload 

1) Lirik Lagu  Kpop (Buku1) 
- Buku ni dah complete so x leh nk request . Hohohoh maap la ye !
- mcm2 gp ade 
-Ost pon ade 
-Please vote kayy ^_^

2) Lirik Lagu Kpop (Buku 2) 
- Buku ni pon dah complete  so x leh nak request . Maap lah ye !!
-mcm gp ade 
-hohohh ost x pasti ade ke tak ♡~♡
-Please vote kayy ^_^

3) Lirik Lagu Kpop (Buku 3 )
-Buku ni tengah otw so kat sini korg boleh request 
-nk request just komen / pm lagu pape je TAPI klu lagu tu DAH ADA KAT BUKU 1/2 x payah lah  request ~_~
-Ost pon boleyy 
-Please vote kayy ^_^

4 ) This is Bangtan World 
- Buku ni baru je  complete 
-Buku ni mcm kisah BTS sebelum debut dan selepas debut, biodata diorg . So korang mane yg newbie army ke yg x tahu pasal BTS you can refer here!!
-Buku ni ade part yg Bahasa Inggeris n Bahase Melayu Tapi About 80% Bahasa Inggeris sbb I copy dri internet ¤_¤^_^
- @btsdiary , @wikipedia
-Please vote kayy ^_^

5) Lawak- Lawak EXO 
-Just EXO je 
-Kalau korang ada mcm cerita pendek pasal EXO you can PM me  n I will update 
- Ada part yg mungkin korg dah tahu , ada yg dari saya buat sendiri 
-Please vote kayy ^_^


6) Imagine 
- Cerita ni mengisaha kan ttg Seorg perempuan yg pergi ke Korea dan Terserempak dgn EXO .
-Nak tahu lagi silaa rajinkan diri anda utk bacaaa i punya Imagine yer ^_^
- Btw Imagine ni kwn ai yg punye ai just tolong post ^_^
-Romantic,Sedih,Happy
-Please vote kayy ^_^

7) Kenali EXO Oppa! 
- Buku ni dah complete . Bila dah COMPLETE, saya dah X UPDATE lah.
-Tapi KALAU LAH SAYA RAJIN saya update ah klu ada yg salah .^_^
-Buku ni mcm diorg punye biodata dan lagu2 yg diorg dah buat . 
-Disebabkan buku ni DAH LAMA , MUNGKIN hanyaa beberapa maklumat  x betul or salah  ohoho 
-Please vote kayy ^_^



Thats all from me hohohoho ^_^_^_^_^¡¡¡¡¡

No comments listed yet.