Gustul dragostei-"Moştenirea" Volumul |

Gustul dragostei-"Moştenirea" Volumul |

167K Reads 12.4K Votes 34 Part Story
Roxanne Wilde By roxannewilde3121001 Completed

Ian Arnwitch moşteneşte, în urma decesului bunicului său, terenul de care are nevoie pentru a-şi construi restaurantul de pe pământurile natale ale Scoţiei. Numai că, după ce manangerul lui se ocupă de întregul aranjament al personalului, Ian se trezeşte că are drept bucătar un necunoscut pe care este dornic să îl cunoască. Rămâne surprins când îşi dă seama că "necunoscutul" este de fapt o "necunoscută" cu care avusese o relaţie, în urmă cu şase luni, în New York, şi care este şi înăsrcinată.
Wilma -Will- Greystone este o femeie tânără, dar care are în urmă un trecut plin de umbre şi minciuni, şi ca şi cum celelalte minciuni nu ar fi fost de ajuns, femeia îl minte pe Ian în legătură cu paternitatea copilului, afirmând că nu este el tatăl copilului. 
Ce se înâtmplă, însă, când o singură persoană din liniştitul Aberdeen îi cunoaşte trecutul, şi doreşte răzbunare? Will se vede forţată să recunoască în faţa lui Ian ce anume i-a distrus viaţa în urmă cu doi ani, şi să recunoască faţă de ea că Ian este bărbatul cu care vrea să îşi împartă întreaga viaţă. 
Ori asta, ori viitorul îi  va fi în întregime afectat de teamă şi nesiguranţă, crimă şi secrete.
În curs de editare
Volumul I din seria "Moştenirea"

NU EDITEZ CARTEA.

  • crima
  • drama
  • fictiune
  • paranormal
  • suspans
Myha75 Myha75 Mar 06, 2016
Draga mea imi pare bine ca  te-ai decisa sa incepi o noua carte , sunt foarte sigura ca va fi la fel de excelenta ca prima ... acum ai experienta si sti ce ne place noua cititorilor. Iti doresc succes in continuare. Te pup!
AndaAdina6 AndaAdina6 Feb 12, 2017
Prima carte mi a placut foarte mult. Am citit o intr o zi. Abea astept  sa o citesc si pe aceasta...😚