NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Maid Terpaksa

Maid Terpaksa

272K Reads 12.2K Votes 39 Part Story
ChimChim By seanlje_ Updated Apr 04

Nurul Amira binti Rahim baru sahaja habis menjawab peperiksaan besar dalam hidupnya. SPM.

Lantaran bosan dengan hidup bergoyang kaki di rumah,pelbagai kerja part-time yang dimohon namun hampa apabila semuanya menolak gadis itu kerana tidak memerlukan pekerja tambahan.

Lebih malang apabila motor yang ditunggangnya merempuh sisi kereta seorang jejaka kaya yang sombong.

Sebagai ganti rugi,Amira dipaksa menjadi pembantu rumahnya dalam tempoh yang ditetapkan olehnya.

"Ahh err..encik nak saya bayar ganti rugi ke?" - Nurul Amira

"Dah tu nak mintak apa lagi? Apa ke bengap sangat otak kau ni?" - Tengku Rizqi

Weh aku tak reti nak buat sinopsis, tapi korang semua dijemput baca haahha

MarryAnn030 MarryAnn030 Oct 31, 2016
tp kalu copy cuz just nak save sbagai private reader bleh kan as long saya x copy and make this story as mine story blh kan
SyadaRahmat SyadaRahmat Feb 08, 2016
Bila nak sambung novel nie? Tak sabar nak sambung baca. Please sambung sbb cienya nice.