Flaws

Flaws

57.6K Reads 4.3K Votes 38 Part Story
oct. By KbCb2001 Updated Jan 21

Dawn Flare har opplevd ting folk ikke engang kan forestille seg. Ting så traumatisk og tragisk at hun blir tvunget til å delta i et vitnebeskyttelsesprogram hvor hun ufrivillig og mot sin vilje blir satt hos en helt ukjent familie i Idaho, USA, en stat der menneskene er nysgjerrige, men hvor man uproblematisk kan holde seg under radaren. Årene går og minnene hjemsøker henne fortsatt, men for det legger hun fortiden sin bak seg, og han ingen planer om å grave den opp igjen; ikke for noen.

Dette er før den utrolig kjekke og sjarmerende kvinnebedåreren, Aaron Malone, får øye sitt på henne, og ikke greier å holde seg unna hennes vakre utseende eller dystre fortid. Målvakten for skolens fotballlag har et nokså dårlig rykte når det kommer til romantiske forhold, og derfor gir Dawn seg selv et løfte om at hun ikke skal falle for han, uansett hva. Men for hver dag som går og Aarons lure glis plager henne mindre og mindre, innser hun at hun kan ha brutt løftet sitt raskere enn hun forventet.

Vil Dawn la Aaron stjele hjertet hennes, la han leke med følelsene hennes, for så å muligens knuse henne, til tross for alle feilene deres?

~

"Men her var jeg. Og prøvde å glemme det alt. Glemme at hun kom inn i livet mitt. Glemme at hun eksisterte i den samme dimensjonen som meg. Glemme fortiden hennes jeg ikke visste noe om. Glemme det nesten kysset som hadde hjemsøkt meg flere dager i etterkant. Glemme alle gangene jeg bare ville holde rundt henne. Glemme at de siste ukene noen gang skjedde. Jeg lukket øyelokkene, og det alt forsvant. For nå. For det var hva kunsten å glemme innebåret. Minnene kom alltid til å være der, uansett hvor små eller store de var. Alltid."

23.01.16 - #1 på Romantikk

undermydeadbody undermydeadbody Sep 17, 2016
Les boken min endringer❤️ville betydd så myye, btw ELSKER boken diiin💛
owl2314 owl2314 Jun 03, 2016
Hei hva heter appen som du lager bakrunds bildet til historien???
TheSoulWithScars TheSoulWithScars Feb 08, 2016
Hvorfor ble Her Fault sletta? det var en av fav bøkene mine 😔  Jeg er likevel spent på denne, men jeg bare lurte😔❤️
andrea_hest andrea_hest Dec 17, 2015
Gleder meg som bare **** !!! Har på følelsen av at dette blir en sykt bra historie!! Og jeg leste gjennom noen kommentarer, bare for å si det jeg går aldri lei av badboy historier!XDXD
- - Dec 17, 2015
Jeg kommer til å lese videre, men hvis det ender opp med omtrent det samme som Her Fault, stikker jeg. Ikke fordi du ikke er en flink forfatter eller noe, men jeg blir så jævlig lei alle Badboy - Goodgirl historiene på Wattpad.
crystalkingborn crystalkingborn Dec 16, 2015
Gleder meg til neste! Men hun har jo ingenting! Huset og sakene brant ned!😞