Flaws

Flaws

87.2K Reads 6.2K Votes 52 Part Story
oct. By KbCb2001 Completed

"Jeg ville, men det var aldri et perfekt tidspunkt", sa jeg, lengtende etter tilgivelse, lengtende etter å være i hans omfavnelse. "Vær så snill, si noe", tryglet jeg.

"Jeg har ingenting å si til deg akkurat nå. La meg være, Dawn" Jeg hadde aldri sett han så såret, og samtidig så rasende. Jeg hadde ødelagt ham siden dag en, uten å skjønne det selv. Når sant skulle sies, ville han hatt det betydelig mye bedre i livet sitt uten meg i det, men jeg kunne ikke tillate det. For han hadde plukket meg opp når jeg var nedfor. Så innskrenket som det var, var jeg fullstendig avhengig av denne gutten jeg hadde lovet meg selv å ikke falle for, og ville ikke se for meg et liv uten ham i det.

Og akkurat i det sekundet Aaron snudde ryggen til meg, føk den svarte bilen med de sotede vinduene forbi oss, som om det var ~dette~ sjåføren hadde ventet på de siste årene.

~

Unge Dawn Flare blir plassert i et vitnebeskyttelsesprogram hvor hun mot sin vilje blir sendt til en helt ukjent familie i Idaho, USA. Med årene makter hun å perfeksjonere løgnene, fortiden ligger bak henne, og hun har ingen planer om å grave den opp igjen; ikke for noen.
       
Dette er før den sjarmerende rundbrenneren med det slående utseendet, Aaron Malone, møter blikket hennes. Dawn lover seg selv å ikke falle for ham, for å beskytte både hennes hemmeligheter og hennes skjøre hjerte. Men for hver dag som går og Aarons lure glis plager henne mindre og mindre, innser hun at hun kan ha brutt løftet sitt raskere enn hun forventet.
       
Vil Dawn la Aaron stjele hjertet hennes, la han leke med følelsene hennes, for så å muligens knuse henne, til tross for alle feilene deres?
       
~  
      
23.01.16 - #1 på Romantikk

 • danger
 • fare
 • flaws
 • hemmelighet
 • kjærlighet
 • love
 • romantikk
undermydeadbody undermydeadbody Sep 17, 2016
Les boken min endringer❤️ville betydd så myye, btw ELSKER boken diiin💛
owl2314 owl2314 Jun 03, 2016
Hei hva heter appen som du lager bakrunds bildet til historien???
TheSoulWithScars TheSoulWithScars Feb 08, 2016
Hvorfor ble Her Fault sletta? det var en av fav bøkene mine 😔 Jeg er likevel spent på denne, men jeg bare lurte😔❤️
andrea_hest andrea_hest Dec 17, 2015
Gleder meg som bare **** !!! Har på følelsen av at dette blir en sykt bra historie!! Og jeg leste gjennom noen kommentarer, bare for å si det jeg går aldri lei av badboy historier!XDXD
- - Dec 17, 2015
Jeg kommer til å lese videre, men hvis det ender opp med omtrent det samme som Her Fault, stikker jeg. Ikke fordi du ikke er en flink forfatter eller noe, men jeg blir så jævlig lei alle Badboy - Goodgirl historiene på Wattpad.
Lovekarma69 Lovekarma69 Dec 16, 2015
Gleder meg til neste! Men hun har jo ingenting! Huset og sakene brant ned!😞