Flaws

Flaws

49.8K Reads 3.8K Votes 37 Part Story
Kodaline By KbCb2001 Updated Dec 03

Dawn Flare har opplevd ting folk ikke engang kan tenke seg. Ting så traumatisk og tragisk at hun blir tvunget til å delta i et vitnebeskyttelsesprogram hvor hun blir satt hos en helt ukjent familie i Idaho, USA.

Årene går og minnene hjemsøker henne fortsatt, men for det legger hun fortiden sin bak seg, og har ingen planer om å grave den opp igjen.

Dette er før den utrolig kjekke og sjarmerende hjerteknuseren, Aaron Malone, får øye sitt på henne, og ikke greier å holde seg unna hennes vakre utsende og dystre fortid. 

Vil Dawn la Aaron stjele hjertet hennes, la han leke med følelsene hennes, for så å muligens knuse henne, til tross for alle feilene deres?

~

"Men her var jeg. Og prøvde å glemme det alt. Glemme at hun kom inn i livet mitt. Glemme at hun eksisterte i den samme dimensjonen som meg. Glemme fortiden hennes jeg ikke visste noe om. Glemme det nesten kysset som hadde hjemsøkt meg flere dager i etterkant. Glemme alle gangene jeg bare ville holde rundt henne. Glemme at de siste ukene noen gang skjedde. Jeg lukket øyelokkene, og det alt forsvant. For nå. For det var kunsten av å glemme. Minnene kom alltid til å være der, uansett hvor små eller store de var. Alltid."

23.01.16 - #1 på Romantikk

Les boken min endringer❤️ville betydd så myye, btw ELSKER boken diiin💛
Eline_Wedel Eline_Wedel Jun 03
Hei hva heter appen som du lager bakrunds bildet til historien???
Hvorfor ble Her Fault sletta? det var en av fav bøkene mine 😔  Jeg er likevel spent på denne, men jeg bare lurte😔❤️
andrea_hest andrea_hest Dec 17, 2015
Gleder meg som bare **** !!! Har på følelsen av at dette blir en sykt bra historie!! Og jeg leste gjennom noen kommentarer, bare for å si det jeg går aldri lei av badboy historier!XDXD
- - Dec 17, 2015
Jeg kommer til å lese videre, men hvis det ender opp med omtrent det samme som Her Fault, stikker jeg. Ikke fordi du ikke er en flink forfatter eller noe, men jeg blir så jævlig lei alle Badboy - Goodgirl historiene på Wattpad.
crystalkingborn crystalkingborn Dec 16, 2015
Gleder meg til neste! Men hun har jo ingenting! Huset og sakene brant ned!😞