(c) Suami simpanan pelajar

(c) Suami simpanan pelajar

102K Reads 7.8K Votes 45 Part Story
Alyani Pinky By pinkykookie27 Completed

(pov Jungkook)
  Aku hanya suami simpanan yg dia mainkan.....
  Aku bagaikan boneka.....
  X bernyawa di sisinya.....
  Hidup aku hanya di sini,...di rumah yg bagaikan penjara bagiku...
  Dia ada kuasa untuk mengurungku...
  Aku tahu aku adlh manusia yg tiada harga diri....
  Dan disebabkan itu kau beli aku, ......
  Tapi aku xnak selalu berada dlm kegelapan yg aku corakkan...
  Jadi kau setuju untuk mengahwiniku
  Tapi aku x sangka ia makin menjadi teruk......
  Kau banyak mempermainkan perasaan aku......
  Aku hanya menerimanya.....
  Selepas kau sedar,....kau mula mengembirakan diriku....
  Tapi semasa kita nak berbahagia....tanpa kita sangka bnyk mata org yg cuba memusnahkan
  Rumah tangga kita.....
  Banyak air mataku yg mengalir
  Kesakitan ini x dapat aku tahani lagi,,...
  Dapatkah aku bertahan dgn semua dugaan ini???
  
  NO COPY AND PASTE!!!

Nxr_Hxnxy Nxr_Hxnxy Mar 20
Omg biasenye perempuan yg slalu kene kurung ngab dera tapi ni laki jungkook plak tu omg i really love jalan cerita awak its different from the others stories WOW!!!!!
sayonarah_ sayonarah_ Mar 14
Dh 50 kali sy baca hehe..selama ni sy baca kat fb jeww tapi tadi tiba2 terjumpa lakk pastu baca lagii..ff awk best ahh hehe..