[C]EXO&SEVENTEEN LIVING TOGETHER 1:BFF

[C]EXO&SEVENTEEN LIVING TOGETHER 1:BFF

30.7K Reads 3.6K Votes 60 Part Story
❤ S.S ❤ By LikeCandy3615_ Completed

Tak tahu nak tulis apa kat sini..huhuhu..tapi yang pasti cerita nih mengisahkan tentang kumpulan Exo dan Seventeen tinggal serumah..bermacam macam berlaku antara mereka..malas nak cerita panjang panjang..
...
Actually,ada benda nak bagitahu nih..cerita nih dah meraban sikit..sebab ikutkan tajuk asal Exo dengan Seventeen kan,tapi entah macam mana Got7 dan BTS join sekali dalam cerita nih..so,cerita nih dah lari dari tajuknye..hope korang tak kisah..heheheh..tetiba datang idea pelik..btw,hope korang enjoy....
Jangan lupa vote and comment tau!!!
...
Lepas baca cerita nih,baca lah yang seasson2 punye..tajuk dia Living Together again??jemput lah baca  ^•^

NOTE:cerita nih 100% dari kepala otak author..tak ada nak copy copy dari orang..itu bukan style author xD dan,jangan nak copy cerita author!!kalau author dapat tahu,siap lah!!xD

Biar je kuali kau tu musnah..nnti aq suruh suho belikan yg mahal punya..😂😂