NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
mrs. isteri | ✓

mrs. isteri | ✓

453K Reads 15.9K Votes 44 Part Story
ràra By xbaella Completed

P13 
  
  [UNDER EDIT] WARNING : Maaf kalau story ni putar belit, sis masih mentah, maafkan saya. Saya hanya insan biasa yang masih tinggal dengan ibu bapa. Buat buat faham ajelah dengan storyline story ni ok? Much love. Kalau boleh tolong jangan baca HAHAHA.
  
  NOTED : Banyak kesalahan grammar, jadi kita sama-sama manusia sama-sama buat kesalahankan? Terima kasih.
  
  
  Tatkala Arina pergi meninggalkan suami dan anak, Zhafiq berubah menjadi seorang yang garang seratus peratus. Kerana dipaksa ibunya untuk mencari isteri baru demi anaknya! Zahra, si kecil yang perlu kasih sayang ibu, menyebabkan Zhafiq menyebut nama sepupu jauhnya. 
  
  Hari pertama perkahwinan sudah nampak tanda-tanda mahligai mereka bakal roboh! Humaira kecewa dengan perangai Zhafiq! Humaira tidak minta lebih! Humaira hanya mahu Zhafiq mencintainya seperti mana Zhafiq mencintai Arina.
  
  "Will you love me harder?"
  
  
  "Abang tak sure akan dapat cinta Ell seperti mana abang cintakan Rina."
  
  Published ; 9 April 2016.
  Completed ; 30 July 16.
  Highest rank ; #3 in Romance
  Cover by ; kingbella
  
  
  Written and Ideas by kingbella

sams16_ sams16_ Apr 08, 2016
Just sambung smpai hbs. Saya takmampu nak tunggu kalau  edit.
aensaari aensaari May 25, 2016
Teruskan menulis. Cerita ni best! Suka konflik dia hehe. Jemputlah baca cerita saya jugak :) https://www.wattpad.com/story/71646980-lara-qistina
bunbnny bunbnny Apr 09, 2016
Suka hati je peluk aku tapi sebut nama orang lain. Nak kena hentak ni