mrs. isteri {completed}

mrs. isteri {completed}

370K Reads 13.8K Votes 44 Part Story
unknown ✿ By psychopathx- Completed

WARNING : Maaf kalau story ni putar belit, sis masih mentah, maafkan saya. Saya hanya insan biasa yang masih tinggal dengan ibu bapa. Buat buat faham ajelah dengan storyline story ni ok? Much love. 

NOTED : Banyak kesalahan grammar, jadi kita sama-sama manusia sama-sama buat kesalahankan? Terima kasih.

Bukan mudah untuk seorang bapa tunggal membesarkan anaknya sendiri tanpa kasih sayang seorang ibu. Desakan ibunya untuk dia mencari isteri supaya anaknya tidak terasa tersisih membuatkan dia menyebut spontan nama sepupu jauhnya yang baru berjumpa. Kerana, ibunya ada mencalonkan seseorang untuknya, fuh tak nak ohhh!!

Anak kecil berumur tiga tahun tanpa kasih sayang seorang ibu kini gembira kerana dia mempunyai 'mama'. Juga, ada sebab kenapa dia meminta seorang mama daripada bapanya.

Hari pertama kahwin, sepertinya rumahtangga mereka sudah bergolak. Mampukah mereka menahan mahligai ini? Mampukah bapa tunggal itu mencintai isteri baharunya seperti mana dia mencintai isteri lamanya?


Published ; 9 April 2016.
Completed ; 30 July 16.
Highest rank ; #3 in Romance
Cover by ; psychopath


Written and Ideas by psychopath

sams16_ sams16_ Apr 08
Just sambung smpai hbs. Saya takmampu nak tunggu kalau  edit.
aensaari aensaari May 25
Teruskan menulis. Cerita ni best! Suka konflik dia hehe. Jemputlah baca cerita saya jugak :) https://www.wattpad.com/story/71646980-lara-qistina
bunbnny bunbnny Apr 09
Suka hati je peluk aku tapi sebut nama orang lain. Nak kena hentak ni