NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
Ghislaine & Yassine

Ghislaine & Yassine

196K Reads 9.2K Votes 90 Part Story
mmm By echthinderlijk Updated Feb 12

#6 in Romantiek op 21 december 2016

Ik trek haar in een knuffel "kom hier" ze laat het toe en ik streel zachtjes over haar wang.

"Salma is een ex van me.. Ik heb niks met haar gedaan. Ze wilt mijn leven ruïneren nadat ik weg ben gegaan bij haar omdat ze vreemd ging. En dat kind, is niet haar kind dat is gewoon haar zusje.. Ze heeft jou dingen laten geloven waardoor ik dacht dat ik jou kwijt zou raken. Weet je Ghislaine ik hou zoveel van jou" 

Ze lacht en omhelst me stevig.

"Gaan we dan maar? Mijn make-up zit nog super goed" 

Ik kijk haar glimlachend aan. 
"Wil je het echt nog? Je maakt me de gelukkigste man ooit!" 

"Tuurlijk.. Jij hebt mijn hart afgepakt, dat zal ik je nooit kunnen vergeven. En jou achter laten, ik moet er niet eens aan denken. Bij die gedachte word ik als misselijk Yassine, ik hou ook van jou!"

Ik pak haar hand vast en samen lopen we naar beneden, de trap af. Ik zie Salma zitten met een vieze blik, ik geef haar een dodelijke blik terug. Het liefst had ik gehad dat ze meteen was opgerot maar ja. Gelukkig is er al een nieuwe negeffa onderweg naar de zaal. 

"JOELOELOELOELOELLEOEOELELEOELLEOEOL" wordt er geschreeuwt. Ik loop samen met Ghislaine naar de auto en kijk haar bewonderend aan. "Mijn vrouwtje" met die gedachte krijg ik een glimlach en sta even stil.

WHAHAHAH HIJ HEEFT ZWLFDE NAAM ALS ZIJN ZOON😂😂😂😂
zue9732 zue9732 Jul 27, 2016
WOW wat zijn de namen van de neven, nichten, tantes en ooms moeilijk, maar wel heel toffe en mooie namen.en dat boek vindt ik ook TOP!