NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Creepypasta | malay (EDITING)

Creepypasta | malay (EDITING)

2.2M Reads 181K Votes 186 Part Story
nies By itsmaniesa Updated Nov 29, 2016

< MALAY VERSION >

Wattys2016 awards: EDISI PENGUMPULAN
 
Horror -
Feeling brave?  Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters  , urban legend and the unknown 

Original trans by me as [ itsmaniesa ]

Dalam proses mengedit tatabahasa dan typo

#1 in Horror 
'18     April    2016' 

#6 in Horror 
'18     Disember    2015'

Poster Credit to; Teen's Graphic Shop 

Scaryforkids-

MaiiQuiinn- MaiiQuiinn- May 26
hi, saya ada buat story horror. so, kalau nak baca tekan profile saya :)
nuralyasafia nuralyasafia Dec 06, 2016
Takutlah no bace,Sbb kakak Sy ckp die smpai takut nk tidor bace kt phone.die
Kimminah1881 Kimminah1881 Dec 29, 2016
Haih bkk2 part 1st dh heart attack dh 😂😂😂 sbb ni kmunculan scara tetiba. Act dlu sy dh prnh bca tpi time tu mna ada lgi multimedia di tgh2 part adedeh😂
Ghost_666 Ghost_666 Dec 13, 2016
Dekat sini je. Bulu Roma dah naik. Sejuk ooooo angin kuat XD
@fridyana okey, aku tak tahu kau nak baca tak citer ni waktu skrg, but aku still akan promot citer ni. Idk but smua creepypasta dalam ni Best sangat!!!!!!!  Wagghh!!! *menjerit mcm kena sawan* so, enjoy. Jangan takut sampai ter tendang fariz pulak
Edit gune aper yerr cover tuu...mcm cantekk jerr😁😁😁