Creepypasta | malay (EDITING)

Creepypasta | malay (EDITING)

2.8M Reads 220K Votes 186 Part Story
nies By itsmaniesa Updated Nov 29, 2016

< MALAY VERSION >

Wattys2016 awards: EDISI PENGUMPULAN
 
Horror -
Feeling brave?  Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters  , urban legend and the unknown 

Original trans by me as [ itsmaniesa ]

Dalam proses mengedit tatabahasa dan typo

#1 in Horror 
'18     April    2016' 

#6 in Horror 
'18     Disember    2015'

Poster Credit to; Teen's Graphic Shop 

Scaryforkids-

  • apink
  • bts
  • creepypasta
  • exo
  • hantu
  • horror
  • misteri
  • seram
  • seventeen
  • theark
  • wattys2016
waewtf- waewtf- May 26, 2017
hi, saya ada buat story horror. so, kalau nak baca tekan profile saya :)
kim_jinnie412 kim_jinnie412 Jun 29, 2017
Habis loading mencarut habis aku..... Terkejut aku wahai author yang cantik oyyy.....
waewtf- waewtf- Jul 14, 2017
hyee guys, if you don't mind to check my works. Please read the Mystery/Thriller story by me and don't forget you Vote so precious to me so much. Tq 。^‿^。
Hi nak tanya macam mana nak buat "view cast member" tu? pls ajar
amidasuki amidasuki Aug 04, 2017
Aku memang dh lama baca pasal creepypasta ngan urban legend kat internet memang seram la cerita dia. Dah macam2 tajuk aq baca
sitiraudhatul5294 sitiraudhatul5294 Dec 02, 2017
betul...saya sampai terbawa mimpi,padahal saya baru baca dalam masa 3 hari.Mimpi tu berturut2 sampai buat saya takut dan dalam 3 atau 4 bulan saya berhenti membaca.Tapi cerita creepypasta tak membosankan dan best