NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
Creepypasta | malay (EDITING)

Creepypasta | malay (EDITING)

1.8M Reads 156K Votes 186 Part Story
nies By itsmaniesa Updated Nov 29, 2016

< MALAY VERSION >

Wattys2016 awards: EDISI PENGUMPULAN
 
Horror -
Feeling brave?  Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters  , urban legend and the unknown 

Original trans by me as scaryforkids-

Dalam proses mengedit tatabahasa dan typo error 

#1 in Horror 
'18     April    2016' 

#6 in Horror 
'18     Disember    2015'

Poster Credit to; Teen's Graphic Shop 

Scaryforkids-

nuralyasafia nuralyasafia Dec 06, 2016
Takutlah no bace,Sbb kakak Sy ckp die smpai takut nk tidor bace kt phone.die
hanahrose_ hanahrose_ Jul 31, 2016
Starting pun dah buat saya excited to start reading this book! 😍😍😍
Kimminah1881 Kimminah1881 Dec 29, 2016
Haih bkk2 part 1st dh heart attack dh 😂😂😂 sbb ni kmunculan scara tetiba. Act dlu sy dh prnh bca tpi time tu mna ada lgi multimedia di tgh2 part adedeh😂
Ghost_666 Ghost_666 Dec 13, 2016
Dekat sini je. Bulu Roma dah naik. Sejuk ooooo angin kuat XD
ainnanasuha ainnanasuha Feb 03
@fridyana okey, aku tak tahu kau nak baca tak citer ni waktu skrg, but aku still akan promot citer ni. Idk but smua creepypasta dalam ni Best sangat!!!!!!!  Wagghh!!! *menjerit mcm kena sawan* so, enjoy. Jangan takut sampai ter tendang fariz pulak
Edit gune aper yerr cover tuu...mcm cantekk jerr😁😁😁