Creepypasta | malay (EDITING)

Creepypasta | malay (EDITING)

2.5M Reads 194K Votes 186 Part Story
nies By itsmaniesa Updated Nov 29, 2016

< MALAY VERSION >

Wattys2016 awards: EDISI PENGUMPULAN
 
Horror -
Feeling brave?  Prepare for a scare with these creepy tales , eeri encounters  , urban legend and the unknown 

Original trans by me as [ itsmaniesa ]

Dalam proses mengedit tatabahasa dan typo

#1 in Horror 
'18     April    2016' 

#6 in Horror 
'18     Disember    2015'

Poster Credit to; Teen's Graphic Shop 

Scaryforkids-

  • apink
  • bts
  • creepypasta
  • exo
  • hantu
  • horror
  • misteri
  • seram
  • seventeen
  • theark
  • wattys2016
maesthetic- maesthetic- May 26
hi, saya ada buat story horror. so, kalau nak baca tekan profile saya :)
Habis loading mencarut habis aku..... Terkejut aku wahai author yang cantik oyyy.....
maesthetic- maesthetic- Jul 14
hyee guys, if you don't mind to check my works. Please read the Mystery/Thriller story by me and don't forget you Vote so precious to me so much. Tq 。^‿^。
amidasuki amidasuki Aug 04
Aku memang dh lama baca pasal creepypasta ngan urban legend kat internet memang seram la cerita dia. Dah macam2 tajuk aq baca
nuralyasafia nuralyasafia Dec 06, 2016
Takutlah no bace,Sbb kakak Sy ckp die smpai takut nk tidor bace kt phone.die
Kimminah1881 Kimminah1881 Dec 29, 2016
Haih bkk2 part 1st dh heart attack dh 😂😂😂 sbb ni kmunculan scara tetiba. Act dlu sy dh prnh bca tpi time tu mna ada lgi multimedia di tgh2 part adedeh😂