Adik Paling Hot

Adik Paling Hot

105K Reads 1.9K Votes 9 Part Story
Anis. By finlyskyler Completed

"Kau memang dilahirkan untuk mati, "

Adriana Syaza,  seorang gadis yang hidupnya huru - hara disebabkan oleh peminat adik - adiknya.  Hanya kerana dia mempunyai adik paling hot. 


The Reason She Died 
cover by @-voidlegends

©AllRightReserved// Long Live Physco

👑
20 Dec | 58 in teen fiction 
 The character and events in this book are all from the writter.  Any similarity to real persons,  living or dead,  is coincidental and not intended by the author.

  • 2014
  • adikberadik
  • bestieaward
  • besties2017
  • cry
  • cute
  • family
  • friendship
  • keluarga
  • love
  • malaysian
  • menangis
  • sad
  • sedih
  • siblings
  • spritual
  • youngqueen
softaener softaener Jul 29, 2017
i feel this tapi nak buat cemana dah takdir adik aku lawa lebih daripada aku, so kena terima ajelah. lelagi bila kawan ii dia ramai pandang macam aku pembunuh. but sebab aku taknak hadirkan stress aku sebab exam nak dekat so aku abaikan
misskpop_04 misskpop_04 Mar 19, 2016
Author!!! Akhirnya...ade jugak someone yg fhm...huhu~~ mental duk kat skolah sbb abg sy 3 3 skolah same ngan sy....nasib skang 2 org tu dh x de....skang ni tinggal sorang je... #kita senasib