The Reason She Died [IN EDITING]

The Reason She Died [IN EDITING]

101K Reads 1.6K Votes 5 Part Story
Aniss Pinguu By wnnsfr Completed

" Riana kata everything will be better kalau dia duduk dengan grandma and grandpa, "-  Adrian

"Because of that case , i started to hate myself," - Adrose. 


Baguslah kalau kau ada adik yang kacak, adik yang cantik,  tapi kau kena sedar. Sedar bahawa semua terlampau menyakitkan. 

Susah tidak nak hidup bersama seorang kembar yang kacak dan adik perempuan yang berupa?

Kau tak tahu.  Tapi Nuradriana tahu. 

Push the read button to know about it. 

⚠ Sediakan tisu kalau anda sejenis homo sapien yang sangat sensitif 

©AllRightReserved

 The character and events in this book are all from the writter.  Any similarity to real persons,  living or dead,  is coincidental and not intended by the author.

softaener softaener Jul 29
i feel this tapi nak buat cemana dah takdir adik aku lawa lebih daripada aku, so kena terima ajelah. lelagi bila kawan ii dia ramai pandang macam aku pembunuh. but sebab aku taknak hadirkan stress aku sebab exam nak dekat so aku abaikan
misskpop_04 misskpop_04 Mar 19, 2016
Author!!! Akhirnya...ade jugak someone yg fhm...huhu~~ mental duk kat skolah sbb abg sy 3 3 skolah same ngan sy....nasib skang 2 org tu dh x de....skang ni tinggal sorang je... #kita senasib