HELLO, KESAYANGAN !

HELLO, KESAYANGAN !

547K Reads 31.8K Votes 58 Part Story
Afie By afiadz Completed

" Nak tahu tak apa beza sayang dengan singa tu?" Farhan memuncungkan mulutnya pada singa putih di dalam bekas kaca tersebut.
  
  " Apa bezanya?" Dahiku berkerut. Boleh pula nak bandingkan aku dengan singa..
  
  " Singa milik sunway lagoon, tapi sayang milik abang.."
  
  Sengihanku melebar.. Melting sudaa.." Farhan dengan pickup line, berpisah tiada."
  
  Farhan sekadar mengangkat bahunya.

adilazahid adilazahid May 21
Still xleh move on dgn mak Addin😭 Sbb nnti she died😭😭 Aloo xsuke lerghh😭😭😂😂 #Jgnkecamsaia😂
adilazahid adilazahid May 21
Still xleh move one dgn Hello kesayanganku ni..pdahal dah bca dua kali..okay bye nk bca for the second time..😘😘 #Riaknaw😂😂
arizaysk arizaysk Jul 31
@hamirsm story ni belum completed , lama nda update tp kau bacalah
mirararara__ mirararara__ Apr 09, 2016
serius dik, karya awak memang tak pernah mengecewakan :) teruskan update! Good luck untk SPM!
HippoLover24 HippoLover24 Apr 27, 2016
Wow..bleh tahan juga ni cerita. Keep up the good work 👍👍👍
ArifRidz ArifRidz Nov 13, 2016
Igt Ibu tu, Ibu tiri Addin.. Hm sebab stress pun blh berubah sikap ek.. Dahsyat nya.. T.T