My soul mate I - Alpha Suprem (In curs de editare)

My soul mate I - Alpha Suprem (In curs de editare)

365K Reads 16.1K Votes 41 Part Story
adelapetrache By adelapetrache Completed

Lissa la prima vedere pare o fata obisnuita.Cum se poarta,cat de sigura e pe ea si de sireata o face unica.Insa asta nu e nici pe departe totul.In calitate de Beta viata nu mai e atat de usoara pe cat pare iar constant simte ca golul din sufletul ei se mareste.

Adrian,un nume greu de uitat, are in spatele sau stramosi puternici,dictatori fara mila,conducatori innascuti.Mainile sale sunt patate cu sangele a mii de nevinovati,lupta din exterior ajungand sa se dea in interiorul sau.Oricat de periculos ar fi,degeaba are atata putere in mainile sale daca nu are cu cine s-o impartaseasca. Mereu va fi singur.

Totul incepe cu o intalnire stabilita de Alpha cei mai puternici,Adrian si William.Vor sa ajunga la un armistitiu ca tiranul muntilor sa nu atace haita Lissei.Bineinteles,nu intra in discutie pacea.Lissa,vazand ca nu poate opri dezastrul incearca sa opreasca razboiul care e cat pe aci sa se formeze.Adrian,enervat ca cineva ca ea a avut curaj sa-i puna judecata la indoiala,vrea s-o omoare.

Se privesc in ochi pentru prima data si isi dau seama ca sunt sortiti unul pentru celalalt.Totusi Alpha-ul Suprem nu poate uita,nu poate sa se increada in nimeni.Lissa incearca sa-l aduca langa ea.

,, -Am fost un tiran pentru ca nu te-am avut langa mine.

-De parca acum ceva s-a schimbat.am pufnit amuzata.

-Ceva s-a schimbat. A zis ganditor.

-Ce? ''

-Mi-am gasit inima.

#1 Werewolf Story in Romania (va iubesc pe toti pentru asta)

©2014 by adelapetrache. All rights reserved.

KeryMorgan KeryMorgan Aug 24, 2014
eu o citeam inainte sa dai anuntu :))) si am vazut ce ai facut si imi place
IlieAndreea IlieAndreea May 12, 2014
La naiba!! Deja il ador!! <3 
               Felicitari prietenei tale pentru ce a facut!! :D