Played | Kim Jongin

Played | Kim Jongin

127K Reads 12.3K Votes 71 Part Story
slytheminnnnnn By syffes Updated Feb 23

Kata cinta kau ungkapkan, 
Menusuk ke dalam jiwa, 
Kepercayaan yang makin pudar,
Perpisahan yang makin hampir,
Dapatkah bahagia dikecapi?



--------------

Penerangan/Pengakuan: 
Cerita yang sebenarnya banyak cliffhanger, twisted plot dan sebagainya. Hampir 84% plot yang dari asal ditukar, dan..dan..yang sebenarnya, cerita ini dah sampai penamat masa bab 54 dan disambung semula sebagai #Played 2 dalam bab 55. Jadi, selamat membaca gais huahahaha. 

Anddddd! Cerita ni serious cliche lmaooooo I'm so sorry. Sebab ni tulis masa 2016? Idk lol I was really tak matured langsung at that time and english pun grammar macam apa tunggu habis baru edit ok! Sorry!

  • bts
  • choiamanda
  • exo
  • kimkai
  • seventeen
  • wattys2016
jeemins__ jeemins__ Oct 15, 2016
tolong jangan riak nanti awek switch off #terbawak bawak ngan lagu budak wicet by luqman podolski
ana030722110074anaad ana030722110074anaad Jan 08, 2016
X ah,mana ada bosan,satu agi sy rasa cam nak nangis errrr walaupun dlm citer tu bukan sy yg kena tolak cinta geram pun ada....haish
MinMin_Mieyza MinMin_Mieyza Jan 06, 2016
aku plak yg trase sebak...pdahal yg kne tolak cinta Kai tu org lain...huhuhu