[C]Mr Playboy married Mrs Tomboy [BTS V]✔

[C]Mr Playboy married Mrs Tomboy [BTS V]✔

53K Reads 3.7K Votes 23 Part Story
Dayohhhh By Danielksjin92 Completed

Park Cho Rong , gadis lasak dan sukakan cabaran . Sahabat baiknya sentiasa menyokong . Apink dan Cha Haek Yeon . Berperwatakkan lelaki . Dia tidak suka Kim Tae Hyung , playboy terbesar di sekolah . Tetapi , dia akhirnya ditakdirkan bersama Tae Hyung .
________

Kim Tae Hyung , jejaka yang mempunyai wajah tampan tetapi ketampanannya itu dia menjadi seorang playboy . Dari dulu sehinggalah sekarang , dia suka bergaduh dengan Park Cho Rong . Dalam diam , dia menyimpan perasaannya terhadap Cho Rong . Dia juga anak kedua kepada Pemilik Syarikat terbesar di Korea , Kim Yoon Shik .
________

Ahn Hee Yeon/ Ha Ni , gadis diva yang sungguh berlagak . Sering menganggap Cho Rong penghalang terbesar utk mendapatkan Tae Hyung . Dia teramat benci pada Cho Rong dan Apink kerana mereka 'merampas' gelaran 'Ratu' di sekolah . Sanggup melakukan apa sahaja utk menyingkirkan Cho Rong dari Tae Hyung walaupun itu melibatkan nyawanya sendiri .
________

Walaupun Cho Rong dan Tae Hyung disatukan ketika masih dalam zaman persekolahan , Tae Hyung cuba sedaya upaya utk ubah perwatakkan Cho Rong . Sehinggalah ...
________


Sehingga ... Sila baca . Saje je nk wat curious 😂😂😂😂 Okay ? Please vote and komen , nae ? 

Annyeonghigaseyo 🙋

  • apink
  • bts
  • chanyeol
  • chorong
  • taehyung

No comments listed yet.