Live With Seventeen!

Live With Seventeen!

87.4K Reads 7.1K Votes 57 Part Story
Jun By nayoungsis Completed

Disebabkan aku,dia menderita.Disebabkan aku,dia sendirian.Disebabkan aku,dia hilang masa depan dia.Semuanya disebabkan aku.Aku janji aku akan tebus balik kesalahan aku.Aku akan buat dia gembira.Aku akan buat hidup dia ceria dan bahagia.Aku janji aku akan sayangkan dia seperti mana abangnya sayangkan dia.Aku buat semua ni sebab....







Aku cintakan dia






Tapi layakkah aku  dapat dia?


©credit to missmongsya

Was #20 in Random on 19 may 2016



Start write this ff:-10/2/2016
End of the story:-30/4/2016

Nhdlisya Nhdlisya Jul 16, 2016
What? Ta best ? Pfft! Siape la org tu😭 sian , jgn dengar ckp diorg , org kte benda akan terbalik , means cite author mmg sraly superb daebak, author ta pernah mengecewakan sy, author asyik buat sy ketawa & happg je , last SRSLY SEMUA CRITA AUTHOR BESTTT!!!
makjemahfabmuah makjemahfabmuah May 14, 2016
Dah lah maknae,ingatkan maknae ni sopan santun but dah cam hyung tertua...sama je maknae semua ´3`
                              
                              Sehun/Jungkook:Kau dah malukan puak maknae!!!
                              
                              Dino:Blurekkk biarlah!!
                              
                              
                              ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆
                              
                              Cerita mengarut bin entah kenapa💃
makjemahfabmuah makjemahfabmuah May 14, 2016
Makk aiii kawan kakak saya 58 kg -.-
                              
                              Huhu saya menintip diari orang xD
Galaxy_Maniac Galaxy_Maniac Oct 29, 2016
Pfft..Dino you're still a fetus..kau x layak dipanggil oppa.. (walaupun realitit aku masih lagi muda)
ALICIAEXOBTS ALICIAEXOBTS Jul 23, 2016
Lain kali jangan lahir kat tahun 1999 lahir kat tahun 1981.😉😉😉😉
nayoungsis nayoungsis Apr 01, 2016
ramai wakk 15 orang ikutkan hati nak cakap satu sekolah😂😂