BOY IN LUV

BOY IN LUV

34.7K Reads 2.7K Votes 31 Part Story
JJ's By vnamin1012 Completed

Seorang yeoja yang bernama Park na mi(author).Dia seorang yang baik,sopan dan cantik.Tetapi dia di lahirkan dalam keluarga yang miskin.Dia bernasib baik dapat sambung belajar dekat KOREA HIGH SCHOOL sebabnya Ahjumma dia yang memasukkannya dalam sekolah tu.

Park ji min seorang namja yang ego dan kaya.Dia mempunyai 3 orang sahabat iaitu v,jung kook dan jhope.KOREA HIGH SCHOOL itu adalah milik appanya.

Banyak yang berlaku dekat nami apabila dia masuk sekolah itu..

Kalau nak tau bacalah yer.......

Cast:- Park Na Mi(author)
-Park Ji Min(Bts)
-Eunji(Apink)
-V(bts)
-Jung kook(bts)
-JHope(bts)
3 budak gedik: hyolyn( sistar),minzy(2ne1) dan suzy(miss A)


B4-diketuai oleh jimin,ahli-ahli yer
 Jungkook, v and jhope.Kingka sekolah ni.

THE GIRLS-diketuai hyolyn,ahli-ahli yer minzy and suzy.Bukan Queenka sekolah ni yer.

Dumbear- Dumbear- Aug 19
Mana aci buat nami as you😭 kene buat park nami(as readers)) juge😭
chewyzz chewyzz Jan 23
Omg! Best nya cita ni author😍..and tolong read fanfic dan vote fanfic sya eah..fanfic sye baru dipublished kan...so itu fanfix yg pertama..btw XD
kaitlynpark_ kaitlynpark_ Dec 09, 2015
Nami : ske hati aku lah.. ade ke aku susahkan kau? Tak enn..~
                              
                              Hyolyn : (blah) 
                              
                              Huhu.. ske hti je hihihi...