Sweet Sin-Stone Trilogy vol.1

Sweet Sin-Stone Trilogy vol.1

59K Reads 3.8K Votes 30 Part Story
Paula By SIPaula Updated 6 days ago

DORINȚĂ...SEDUCȚIE...TENTAȚIE
UN PĂCAT DULCE CE TRECE DINCOLO DE GRANIȚE.

Venită in New York la insistențele tatălui meu, să încep o nouă viață și Facultatea de Jurnalism, departe de orașul care mi-a făcut atât de mult rău. Se pare că problemele mele, nu se termină acolo, nu când Caden Stone intră în viața mea, cad pradă pasiunii și sunt cuprinsă de tot ce îl înconjoară, iar atracția dintre noi doi este ca un vulcan pe cale să erupă. Sunt un om în a cărui inimă cu greu poți intra, dar el a reușit sa dărâme toate zidurile pe care eu le-am ridicat în jurul meu, însă și el are demoni cu care se luptă în interior.
Dragostea cu care el m-a orbit și care devine tot mai puternică, m-a schimbat, mă provoacă ies din cochilia mea, să las inhibițiile la o parte și pot doar să sper că cea ce ascundem amândoi in sufletele întunecate, să nu fie o piedică în calea fericirii noastre, pe care am găsit-o într-un final.

Varianta Wattpad

Toate drepturile rezervate  ©S.I.Paula 2016  

Cover made by @KathErvinelux
 
04.12.2015

Saracuta fata! Se anunta o carte plina cu peripetii si o noapte alba pentru mine! <3 :*
AnnaVMaria AnnaVMaria Jul 21
Foarte frumos, chiar daca ai cateva greseli de tastare sau nu sunt puse diacriticile cum trebuie, este o carte care chiar stie sa te emotioneze. Mult succes!! :*
Haaa, cartea asta o citisem, acum imi amintesc capitolele, ba chiar am si votat vad  :)
BADAranica BADAranica Jul 16
Buna Paula eu nu prea fac comentari sau critici dar iti spun ca pana acu mi a placut. Bravo
Nu imi explic cu de nu am vazut, pana acum, aceasta dedicatie. Iti multumesc din suflet! <3 <3 Ma simt mai mult decat onorata!
Doamne femeie tu ai facu trileru e beton ai talent la facut trilare