For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Seventeen Next Door [C]

Seventeen Next Door [C]

126K Reads 14.9K Votes 31 Part Story
piyah By yifanbae Completed

Perompak? Pembunuh?

Bayang-bayang itu berterusan menganggu fikiran Julia. Adakah hidupnya akan musnah atau hatinya akan terus dirompak oleh individu tersebut?


#SVTers

#15 in Fanfiction - 9 January 2017

  • fanfiction
  • friendship
  • love
  • seventeen
  • svters
  • wattys2016
  • yifanbae
kimbapppkidding kimbapppkidding Sep 14, 2017
hadoi....abang Jihoon kita nak belasah si Mingyu dengan gitar kesayangan dia
galaksijimin- galaksijimin- Nov 05, 2017
saya dah baca buku ni sebelum ni tapi disebabkan stop dah lama and dah kabur jalan cerita amaghi kita baca + komen + vote
seventeen_98 seventeen_98 Sep 12, 2017
Hari tu dah beli tiket svt,  tapi tak dpt pergi.. Wuahhh 😣😣
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Dec 24, 2015
Aaaaaaaa..untung kau dapat jiran mcm seventeen juliaaaa oiiii T_T
99milk- 99milk- Dec 06, 2015
Seventeen!!!!!  S.coups!!!!!!  Kyaaaaa!!! I'm literally dying of this.