Seventeen Next Door [C]

Seventeen Next Door [C]

110K Reads 13.3K Votes 30 Part Story
piyah By yifanbae Completed

Perompak? Pembunuh?

Bayang-bayang itu berterusan menganggu fikiran Julia. Adakah hidupnya akan musnah atau hatinya akan terus dirompak oleh individu tersebut?


#SVTers

#15 in Fanfiction - 9 January 2017

  • friendship
  • love
  • seventeen
  • svters
  • wattys2016
  • yifanbae
hadoi....abang Jihoon kita nak belasah si Mingyu dengan gitar kesayangan dia
saya dah baca buku ni sebelum ni tapi disebabkan stop dah lama and dah kabur jalan cerita amaghi kita baca + komen + vote
Hari tu dah beli tiket svt,  tapi tak dpt pergi.. Wuahhh 😣😣
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Dec 24, 2015
Aaaaaaaa..untung kau dapat jiran mcm seventeen juliaaaa oiiii T_T
99milk- 99milk- Dec 06, 2015
Seventeen!!!!!  S.coups!!!!!!  Kyaaaaa!!! I'm literally dying of this.