PHOTOGRAPHY GIRL

PHOTOGRAPHY GIRL

103 Reads 12 Votes 1 Part Story
ovosamjaa By ovosamjaa Updated Dec 01, 2015

Ja sam Ana, i imam 17 godina.U životu sam prosla sve, ali bas sve.....dobro,ne bas sve...recimo...nikad se nisam stvarno,ali stvarno zaljubila.Imala sam ja 3 decka ali.....nije to to. Kad bih trebala da pozovem nekoga od njih smatrala bih to kao neku obavezu,a to nikako ne sme da se desava u pravim vezam, te sam ja skontala da nikad nisam bila u ozbiljnoj vezi.
Sto se tice ostalih stvari...pa, nema tu mnogo.Odlican sam djak,imam društvo, brata, mamu,tatu.....i tako.....ista sam kao i ostale sedamnaestogodisnjakinje, s tim sto ja ne volim bas da pravim selfije na svakih pet minuta, vec slikam sve oko sebe.
Od svoje desete godine imam neku opsesiju sa slikama i fotoaparatom,smatram da se tako najbolje mogu sacuvati neki trenuci,naravno pored pamcenja....ali sta ako dobijete potres mozga.....necete moci nicega da se setite,ali sa slikom je drugacije.Kada se slika pocepa imate rezervu na kompjuteru,ako je ubacite u folder "smeće" ona ce jos uvek biti tu.
Pali bi ste u nesvest kad bi usli u...

AlisonPl AlisonPl Dec 17, 2015
Ovo opisuje mene skorz, osim cinjenice da imam 13 godina hahahha.... svidja mi se pocetak ♥♥♥
nepostojana nepostojana Dec 06, 2015
Pa, ja lično više volim kada su odvojeni paragrafi i kada ima razmaka posle zareza i kada nema puno tačaka (ako znaš na koje delove mislim). 
               Ne moraš to da radiš, ali sam samo htela da te posavetujem.
               
               Inače veoma mi se sviđa ideja i jedva čekam da vidim šta će sve da se desi :)