In love with my master

In love with my master

18.1K Reads 675 Votes 6 Part Story
Alex. 🖤 By alexandthediamonds Updated Jul 08, 2017

Stăteam pe canapeaua de piele neagră și așteptam. Aveam doar lenjeria intimă pe mine. La naiba, mă simt... Ca o curvă.. Adică... Exact ceea ce sunt. 
Încă-mi aduc aminte ce s-a întâmplat când aveam doar 16 ani.. Era ziua mea de naștere și așa zișii mei prieteni s-au hotărât să-mi facă o surpriză.. Una foarte neplăcută. Au sunat un "amic" ce a venit cu două gorile după el. De cum m-a văzut, m-a luat de braț și m-a înmânat angajaților săi.. Apoi dragilor mei camarazi le-a oferit o sumă frumușică de bani. De atunci am ajuns să fiu o prostituată.. Am fost cumpărată de zeci sau chiar sute de mii de ori... Am fost sclava atâtor jigodii care m-au tratat ca un câine.
Așteptam cuminte să vină șeful cu noii clienți. Se pare că voi fi vândută... Din nou. 
Atât de mult urăsc treaba asta. Și să fiu sinceră, mi-e frică. Nu vreau să mai ajung în mâinile unor animale, să fiu bătută pe degeaba și violată în cel mai crunt mod posibil.. Nu mai vreau.
Cătușele mă strângeau al naibii de tare, cred că-mi fă...

  • chris
  • devin
  • fanfiction
  • miw
  • slave
Girl-From-Mars Girl-From-Mars Jul 27, 2016
Heiii. Daca vrei un trailer la carte Poti apela la cartea mea de trailere. Dacă vrei o altă copertă Poti apela la cartea mea cu coperti. Pupicii 😍😍
BellaRoxana BellaRoxana Jul 02, 2016
E interesant, chiar vreau sa vad continuarea.Imi place mult cartea :)