EMBRACE OF LUCIFER: Caderea unui heruvim (I)

EMBRACE OF LUCIFER: Caderea unui heruvim (I)

113K Reads 9.7K Votes 67 Part Story
Layra By MIRACHRISTHAL77 Completed

La început,exista doar Împărăția Luminii.Îngerii,alături de Dumnezeul Suprem si Tată a tot si toate se bucurau de pace și iubire nesfârșită.Apoi a venit ziua când IȘH a creat o ființă dupa chipul și asemănarea Sa,numita OM. Atunci a început Marea Sfadă din Cer.Conducătorul Heruvimilor și ocrotitorul oamenilor s-a răzvrătit,temându-se că omul,când va ajunge la întreaga sa putere,îi va lua locul în Rai.El convinge o treime din îngeri să i se alăture și se rupe de sălașurile divine,proclamându-se Dumnezeu.Începe războiul dintre îngerii loiali conduși de Mihail și cei răzvratiți,acum umbriți de fărădelege.Temeliile Cerului se clatină și nimic nu va mai fi la fel.
Layra,un Inger cu aripile albastre,destinata sa cunoasca intunericul,asista la Caderea Ingerilor condusi de Lucifer,mentorul ei spiritual.Iubirea pentru acesta o face sa ceara o existenta pe Pamant,sperand ca lumina ei il va convinge pe Lucifer sa ceara iertare Creatorului pentru dezechilibrul pricinuit.Desi lupta cu fortele raului va fi mare,Layra decide totusi sa se intrupeze,la fel ca oricare suflet in calatoria sa pe Pamant,pentru a experimenta ambele fatete ale Creatiei.
Va reusi Layra sa isi intalneasca mentorul si sa il convinga sa revina de partea Luminii sau se va scufunda si ea in Intuneric?Va fi iubirea ei mai mare decat vointa celui mai frumos inger,ajuns acum un tablou al uraciunii?Ce surprize i se pregatesc ingerului Layra in calatoria ei pe Planeta Durerii?
Daca veti ramane alaturi de mine,veti afla intreaga poveste.

Tipa-Funny Tipa-Funny Jul 03
Adoe cartea asta dar imi placea mai mult prima varianta a cartii
LazyLamia LazyLamia Dec 31, 2016
Asta va fi cu siguranță o poveste interesantă. Mă bucur mult că am descoperit,o!
LazyLamia LazyLamia Dec 31, 2016
Hmm... e interesant. Totuși din nu știu ce motiv mereu mi l-am închipuit pe Lucifer blond.
Exypeta Exypeta May 01, 2016
Dumnezeule, am citit doar o descriere si un prolog, iar acum mi s-a lipit de suflet cartea... E splendida! Superb!
Lol sunt re# si tot nu ma satur sa citesc cartea asta . Citatele tale m-au inspirat atât de mult încât le-am scris in caietul meu special ca nu cumva sa le uit :) si sa nu uitam ca vreau next la volumul doi 😏😏😏😏😏😏😏😏