THE CHOSEN ONE [ BTS FANFIC ]

THE CHOSEN ONE [ BTS FANFIC ]

200K Reads 22K Votes 57 Part Story
Tae By Taehyung_mole Updated Dec 13, 2016

Cerita ini mengisahkan tentang seorang perempuan yang baru sahaja berpindah ke sekolah baru. 

Di sekolah itu terdapat beberapa peraturan pelik yang dibuat oleh pelajar di situ iaitu :
1. Jangan tegur dia
2. Jangan pandang mata dia

Siapakah 'dia' itu? Kenapa pelajar disitu buat peraturan begitu? 

Start date : 28 November 2015

© Copyright written by @Taehyung_mole ©

  • bangtan
  • bangtanboys
  • bts
  • fanfic
  • got7
  • j-hope
  • jimin
  • jin
  • jungkook
  • korean
  • kpop
  • kpopper
  • love
  • malay
  • rapmonster
  • suga
  • taehyung
akif_umai akif_umai Aug 25, 2017
Walaupun author suruh readers letak nama masing2 tapi taktau nape saya tetap baca "y/n" bunyi yoon (yun) 😂😂  btw ff ni best 👍👍💕 love it
beachjemen beachjemen Jan 12
lainkali kalau author buat cerita guna y/n  jangan la guna la kau , guna aku baru senang nak faham ☺☺😙
jeonsugar jeonsugar Jul 10, 2016
Im Indonesian^-^ and i like ur story altho sometimes i get confused😁 but this is daebak!😊
KpopersIIxD KpopersIIxD Feb 03, 2017
Terbaiklah sis! Permulaan cerita ni menarik . thumbs up 👍👍
hoshipseul hoshipseul Feb 21, 2016
Baru part pertama dah best kalau macam ni part yg lain mesti lagi best
-cywhynoflyn -cywhynoflyn Jun 08, 2016
Cerita ni memang best..tpi athour letaak laa name ,tak kesh la spe spe pon.. Lagi Best 👌