NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Amnesia

Amnesia

37.7K Reads 2.5K Votes 8 Part Story
Mia By MyaAmeera Updated Apr 26, 2016

Aeryfah Nazeerah seorang yang lembut dan solehah. Perwatakannya yang baik dan wajahnya yang ayu pasti menggetarkan hati setiap lelaki. Tidak terkecuali Tengku Arash yang menjadi pujaan setiap pelajar dan guru muda di Henry Private School.

"Saya cinta awak sebab awak. Bukan sebab paras rupa semata-mata." -Tengku Arash

"Kita baru jumpa. Kenal pun baru seminggu. Sekarang awak dah mengaku cintakan saya. Semuanya terlalu cepat Arash" - Aeryfah Nazeerah

Kemalangan yang disebabkan hasad dengki seseorang manusia telah menyebabkan Aeryfah Nazeerah berubah. Tiada lagi gadis sopan dan solehah. Perwatakannya berubah 100%. Gedik, seksi dan kasar menjadi identiti baru buatnya.

Perubahan sikap Aeryfah Nazeerah sedikit pun tidak merubah hati Tengku Arash. Dia dan keluarga Aeryfah Nazeerah bersepakat untuk mengembalikan Aeryfah yang sebenar .

Dapatkah Aeryfah Nazeerah yang sebenar kembali semula?
Siapakah dalang semua ini?
Apakah akhir kisah cinta mereka?

azmila_ azmila_ Sep 09, 2016
Apa maksud nail polish tu sy xde kamus di umah yg sy tau cma nail je paku
CahayaIllahi CahayaIllahi Dec 26, 2015
LUCU gilerrr..dhlh best sgt2..update smpai ending😁😊😄