Byuntae Imagine (Kpop)

Byuntae Imagine (Kpop)

270K Reads 3.8K Votes 28 Part Story
hnnnbll_ By hnnnbll_ Completed

Warning: cerita ni hanya untuk yang byuntae sahaja. xD kau nak bash? Aku tak ganggu hidup kau pun~ ahahaha... Cerita ni korang boleh request kat aku.. Bagi nama korang and idol yang korang nak.. 

xD jom. Baca

lynejung lynejung May 20, 2016
Annyeongg,💐sy nk buat request pleasee.. Taehyung bts dn Eunji apink😍💋
Mickookie Mickookie Feb 29, 2016
Buat in citer 
                              
                              Kalau as nk wat ff byuntae memang otk x jsln so aq nk req 
                              
                              Jungkook,minwoo, seungri n gd -.-
                              
                              Pompuan min joo janjan byun sangat 80% her
lee_woozi22 lee_woozi22 Nov 09, 2016
Buatkan saya...nk myungsoo infinite ngan saya (Emy).. Please
bngtnsnyndn_97 bngtnsnyndn_97 Jul 08, 2016
Nk req... pleaseuuuu... 
                              
                              Jeon jungkook dgn jeon jungrien
                              
                              Diorang ni dah kahwin tpi, masih tkde anak... diorang buat tu waktu birthdayy diorang. Birthday diorang tu sama tauuu 1.9 ..
Mickookie Mickookie Feb 29, 2016
Buat in citer 
                              
                              Kalau as nk wat ff byuntae memang otk x jsln so aq nk req 
                              
                              Jungkook,minwoo, seungri n gd -.-
                              
                              Pompuan min joo janjan byun sangat 80% her
bngtnsnyndn_97 bngtnsnyndn_97 Jul 08, 2016
Nk req... pleaseuuuu... 
                              
                              Jeon jungkook dgn jeon jungrien
                              
                              Diorang ni dah kahwin tpi, masih tkde anak... diorang buat tu waktu birthdayy diorang. Birthday diorang tu sama tauuu 1.9 ..