Byuntae Imagine (Kpop)

Byuntae Imagine (Kpop)

336K Reads 3.5K Votes 19 Part Story
Baes By hnnnbll_ Completed

Warning: cerita ni hanya untuk yang byuntae sahaja. xD kau nak bash? Aku tak ganggu hidup kau pun~ ahahaha... Cerita ni korang boleh request kat aku.. Bagi nama korang and idol yang korang nak.. 

xD jom. Baca

  • byuntae
  • kpop
aisyah03exo aisyah03exo Nov 02
Kang daniel(wanna one)
                              kim na eun (ulzzang)
                              Happy ending
                              Vampire
qtpieunji_ qtpieunji_ May 20, 2016
Annyeongg,💐sy nk buat request pleasee.. Taehyung bts dn Eunji apink😍💋
Mickookie Mickookie Feb 29, 2016
Buat in citer 
                              
                              Kalau as nk wat ff byuntae memang otk x jsln so aq nk req 
                              
                              Jungkook,minwoo, seungri n gd -.-
                              
                              Pompuan min joo janjan byun sangat 80% her
liarenzo_ liarenzo_ Nov 09, 2016
Buatkan saya...nk myungsoo infinite ngan saya (Emy).. Please
jeonseaguk- jeonseaguk- Jul 08, 2016
Nk req... pleaseuuuu... 
                              
                              Jeon jungkook dgn jeon jungrien
                              
                              Diorang ni dah kahwin tpi, masih tkde anak... diorang buat tu waktu birthdayy diorang. Birthday diorang tu sama tauuu 1.9 ..
Mickookie Mickookie Feb 29, 2016
Buat in citer 
                              
                              Kalau as nk wat ff byuntae memang otk x jsln so aq nk req 
                              
                              Jungkook,minwoo, seungri n gd -.-
                              
                              Pompuan min joo janjan byun sangat 80% her