Gadis Skate ✔

Gadis Skate ✔

115K Reads 6.9K Votes 43 Part Story
Ayy By Faviolet Completed

Skateboarding for life~

I'm not the type of girl yang main skate sebab nak tarik perhatian orang .
And I'm not the type of girl yang main skate untuk acah-acah depan orang .

Aku main skate sebab minat .
Minat sangat-sangat .
Dan aku main skate jugak ,
Disebabkan dia .

Skateboarding is my passion . And the passion comes from you .

NurKhamelia NurKhamelia Jun 26
Wah ni lah ciri2 isaman perempuan yg aku nak. Ganas tapi tak pandai berlawan ke dia ni. Tapi author jangan salah faham. Saya ni pompuan.
sarahbib sarahbib Jan 09
HAHAHAHA okay jalan cerita pun best tapi still imagine lyaa ni main skate sama tempat dengan ayu. Em dann pun macam okay la, dia protect lyaa macam haziq protect ayu bila nenas kacau ayu. So far best. HAHAHAHA. And jangan lupa mck muahh hahahhahahaha