I'm Kim Taehyung Manager(FANFICVBTS)

I'm Kim Taehyung Manager(FANFICVBTS)

97.3K Reads 7K Votes 60 Part Story
Hansol23 By bts_ff23 Updated May 17

(Malay ver)


Arin seorang perempuan yang berumur 19 tahun, suka membaca buku komik dan selalu mendengar lagu BTS. Boleh dikatakan dia memang fans BTS.



Suatu hari Arin mencari pekerjaan di  internet kerana Mama dia asyik berleter dekat dia untuk cari kerja daripada duduk di rumah. Dan ternampak ' Big Hit Entertainment ' mempunyai kerja kosong di internet. Tapi tidak diberitahu kerja sebagai apa.





Hmm.. Dan tak lama selepas tu.. Arin menjadi seorang Manager kepada Kim Taehyung, iaitu salah satu ahli dalam grup kpop yg diminatinya iaitu BTS!




Bagaimanakah Arin boleh menjadi sebagai manager kepada Kim Taehyung? Bagaimana pula kehidupan Arin selepas menjadi manager Taehyung? Dan melayan pelbagai kerenah Taehyung?






This is my first fan fiction! Maaf kalau ada kesalahan tatabahasa dan lain²


Cerita saya macam diary bukan macam novel..Tapi saya rasa okey jugak buat macam tu.. Harap korang terhibur..Luv






⚠⚠⚠ATTENTION!!⚠⚠⚠


Read this

👇👇👇

For newest reader!



Author tengah edit balik cerita ni. Sebab penggunaan ayat Author macam budak kecik dan selalu berubah-rubah. Jadi kalau korang baca chapter yg lain daripada yg lain tu maksudnya Author x edit lagi lah tu. Okay? Noted!

  • bts
  • kimminjae
  • kimtaehyung
  • yooarin
P0Tat0_vMiN P0Tat0_vMiN Dec 30, 2016
Wahh nk keje situ jugak jadi manager my bias jimin and taehyung😭😭