Joc cu dragostea la risc

Joc cu dragostea la risc

107K Reads 4.5K Votes 34 Part Story
Lavinia Iuliana By LaviniaIuliana7 Completed

Sofia Moon este o fată simplă, elevă în clasa a XII-a. Este una din cele mai bune eleve din liceu și se bucură de cei mai buni prieteni, Bella și Alex. Este frumoasă, inteligentă, săritoare, cu zâmbetul nelipsit de pe buze, grijulie, iubitoare, o prietenă adevărată și o fiică ascultătoare. 

Sofia a crescut doar cu mama sa pentru că părinții au divorțat încă de pe vremea în care aceasta avea 7 ani, însă își dorește din tot sufletul să aibă iar parte de familia ei și e dispusă să lupte pentru asta, să îi readucă împreună. Întrebarea e: Oare va reuși? 

Pe plan sentimental nu stă tocmai bine, însă viața pare să îi surâdă în ultimul an. Christian, este un băiat venit din New York, iar destinul l-a adus în aceeași clasă cu Sofia. La prima vedere aceasta rămâne plăcut impresionată de aspectul fizic a lui Christian și total îndrăgostită de ochii lui. Dar ce te faci când, viața îți trimite doi bărbați cu "ochii ai naibii de frumoși"? Jacob Christian este noul profesor de limba Engleză. Fetele din liceu sunt topite după el, însă curând va avea ochi pentru o singură femeie. Rămâne totuși de văzut cine va fi. 
Da, ultimul an, doi băieți, o singură Sofia, o singură iubire. 
Christian sau Jacob Christian?

  • destin
  • dragoste
  • fericire
  • joccudragostealarisc
  • prietenie
  • risc
Adevărat, dar puţine persoane înţeleg cu adevărat ce înseamnă de fapt.
i_have_just_a_heart i_have_just_a_heart Apr 27, 2017
Cel de la media joaca rolul lui Christian?? Si e cumva Kay din TVD??😱😱
i_have_just_a_heart i_have_just_a_heart Apr 27, 2017
Cel de la media joaca rolul lui Christian?? Si e cumva Kay din TVD??😱😱
Girl-From-Mars Girl-From-Mars Jul 24, 2016
Heii. Dacă vrei un trailer la carte Poti apela la cartea mea de trailere. Şi dacă vrei alta coperta Poti apela la cartea mea cu coperti. Pupicii 😍😍
LaviniaIuliana7 LaviniaIuliana7 Nov 25, 2015
Mulțumesc,voi citi și eu cartea ta..  Poate pare puțin plictisitoare,dar sunt la prima experiență de acest gen..
DianaDelsky DianaDelsky Nov 25, 2015
Inceputul e foarte frumos, la fel si felul in care scrii :3 astept next, si poate arunci si tu un ochi peste cartea mea :*