NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Joc cu dragostea la risc

Joc cu dragostea la risc

86.4K Reads 3.6K Votes 34 Part Story
Lavinia Iuliana By LaviniaIuliana7 Completed

Cartea necesită editare.  
Înainte de a vă aventura, vom spun cu sinceritate că am omis de multe ori cratima, am stâlcit unele cuvinte si le-am dublat pe altele, am evitat uneori să pun diacritice, ba chiar am pus uneori și in plus. Am scris de multe ori de le telefon, în autobuz sau uneori în miez de noapte printre lacrimi. Dacă nu îţi place să citești în astfel de condiții, renunţă acum! 
În acest moment, editez cartea, capitol cu capitol, încercând pe cât posibil să fiu atentă la fiecate cuvânt, să slefuiesc cât mai atent fiecare idee. Sper ca în final, să vă placă. 

Sofia Moon este o fată simplă, elevă în clasa a XII-a. Este una din cele mai bune eleve din liceu și se bucură de cei mai buni prieteni, Bella și Alex. Este frumoasă, inteligentă, săritoare, cu zâmbetul nelipsit de pe buze, grijulie, iubitoare, o prietenă adevărată și o fiică ascultătoare. 

Sofia a crescut doar cu mama sa pentru că părinții au divorțat încă de pe vremea în care aceasta avea 7 ani, însă își dorește din tot sufletul să aibă iar parte de familia ei și e dispusă să lupte pentru asta, să îi readucă împreună. Întrebarea e: Oare va reuși? 

Pe plan sentimental nu stă tocmai bine, însă viața pare să îi surâdă în ultimul an. Christian, este un băiat venit din New York, iar destinul l-a adus în aceeași clasă cu Sofia. La prima vedere aceasta rămâne plăcut impresionată de aspectul fizic a lui Christian și total îndrăgostită de ochii lui. Dar ce te faci când, viața îți trimite doi bărbați cu "ochii ai naibii de frumoși" ?  Jacob Christian este noul profesor de limba Engleză. Fetele din liceu sunt topite după el, însă curând va avea ochi pentru o singură femeie. Rămâne totuși de văzut cine va fi. 
Da, ultimul an, doi băieți, o singură Sofia, o singură iubire. Joci, așadar la risc sau alegi siguranța?!  Christian sau Jacob Christian? 
Ce va face Sofia, ce va alege, pe cine va alege

Cel de la media joaca rolul lui Christian?? Si e cumva Kay din TVD??😱😱
Cel de la media joaca rolul lui Christian?? Si e cumva Kay din TVD??😱😱
Kill-Em Kill-Em Jul 24, 2016
Heii. Dacă vrei un trailer la carte Poti apela la cartea mea de trailere. Şi dacă vrei alta coperta Poti apela la cartea mea cu coperti. Pupicii 😍😍
LaviniaIuliana7 LaviniaIuliana7 Nov 25, 2015
Mulțumesc,voi citi și eu cartea ta..  Poate pare puțin plictisitoare,dar sunt la prima experiență de acest gen..
DianaDelsky DianaDelsky Nov 25, 2015
Inceputul e foarte frumos, la fel si felul in care scrii :3 astept next, si poate arunci si tu un ochi peste cartea mea :*