Tentații periculoase (BoyxBoy//YAOI)

Tentații periculoase (BoyxBoy//YAOI)

16.9K Reads 1.3K Votes 13 Part Story
IrinaGates By IrinaGates Updated Jan 13, 2017

Înverşunat şi mereu cu nasul pe sus, Drake Holleran nu crede în dragoste. Niciodată nu a crezut şi este sigur că nu o va face vreodată. 
Dar lumea lui este pe cale să fie zdruncinată fără cusur de un tânăr simplu, cu o viaţă modestă. Departe de luxul şi gloria în care a fost crescut, Drake ajunge să vadă lumea cu alţi ochi, dar să se şi accepte pe el însuşi. 
Însă căsătoriile din interes nu mai sunt de mult un subiect tabu printre cei cu averi considerabile, iar Drake ştia acest lucru foarte bine. În cele din urmă, acesta se sacrifica doar de dragul de a obţine ceea ce i se cuvine, de fapt. Căsătorit cu femeia cu care nu împarte nici cel mai mic sentiment şi departe de persoana cu care pretinde că are o legătură, tânărul Holleran ajunge să portretizeze omul bogat din punct de vedere financiar, dar sărac cu duhul, singuratic şi distrus. 
Oare cum se va termina aventura tânărului obsedat de cele materiale şi oare cât va mai fi capabil să sacrifice din sufletul său?

ATENȚIE!!! Conține relații între barbați!!! (Yaoi, boyxboy, manxman) 
Dacă nu accepți acest gen sau te scârbește, te rog, nu citi! Mulțumesc. 
Drepturi rezervate @IrinaGates 2015

 • boyxboy
 • dragoste
 • drake
 • drama
 • iubire
 • love
 • yaoi
-mermaid_tears- -mermaid_tears- Apr 16, 2017
Ești foarte priceputa la scris sa știi 
               Doamne deci deja ador cartea *-*✨
AlexandruIonuBrda AlexandruIonuBrda Feb 12, 2017
Wow, ce atitudine! Bravo pentru crearea unui astfel de personaj!
CatalinaPaulaMoisa CatalinaPaulaMoisa Dec 29, 2015
Dumnezeule, ești un geniu! Modul în care scrii și te exprimi mă transpune direct în pielea personajului ^_^ Povestea mă încântă :) Și Drake, ei bine, îmi place de el :)) Îmi place foarte mult ce faci aici :) Felicitări!
CatalinaPaulaMoisa CatalinaPaulaMoisa Dec 29, 2015
Ok, pe mine m-ai înșfăcat bine! Ideea este chiar ceva nou și neîntâlnit de mine până acuma. Abia aștept să văd ce urmează. Felicitări pentru început, ești foarte bună :)
alifeastory alifeastory Nov 24, 2015
E super ,nu stiu de ce dar îmi place comportamentul tipului asta :)) Si deabea aștept sa vad ce tipa ii va pune capac. Deci next <3
Live_the-moment Live_the-moment Nov 23, 2015
Apai eu m-am indragostit aici. Pe langa faptul ca e numele actorului meu preferat aici.
               Oh Collin, Collin, baga-i mintile in cap. Eheheh, prevad multa adrenalina in viitorul tau ingamfatule. Sper sa te intepe in fund atitudinea aia a ta.