NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
EAT, ME

EAT, ME

8.4M Reads 751K Votes 60 Part Story
CE.WNG By cecilwang Completed

This work is protected under the copyright laws of the Republic of Indonesia (Undang - Undang Hak Cipta Republik Indonesia no. 19 tahun 2002). Any reproduction or other unauthorised use of the written work or artwork herein is prohibited without the express written permission of the author. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means - for example, electronic, photocopy, or recording. 
    
    This is a work of fiction. Names, characters, incidents, and dialogue are products of the author's imagination and are not to be constructed as real. Any resemblance to actual events or persons, living or dead, is entirely coincidental. 
    
    EAT, ME. © 2016, Cecillia Wangsadinata (CE.WNG). All rights Reserved. 
    
    ==================
    
    Novel in Bahasa Indonesia | WRITTEN BY CE.WNG.

Deliadeaa Deliadeaa Mar 16
Aku pertama kali liat cerita2 kak Cecil juga ngiranya ini pake bahasa Inggris –write in bahasanya kelewatan– dan jadi enggan buat baca. Tapi jadi penasaran, dan ehh ternyata pake bahasa pas liat chapter2nya yg SATU DUA blablabla
XXDDSS XXDDSS Feb 04
Masha alloh itu gimana bacanya mbak😰 maklum orang kampuong susah baca nama model gini😩
XXDDSS XXDDSS Feb 04
Ijin baca moga belom diapus horror baca ceritanya yang bintangnya ratusan ribu pasti udah diapus biasanya..
KaydanceAria KaydanceAria Dec 18, 2016
Kakk please bikin skema keluar mereka semua dari keluarga besar semuanya. Butuh bangetttttt
nathaaliani nathaaliani Mar 03
hai semuaa, baca cerita aku yaaa yang pertama nih, ini linknya : https://www.wattpad.com/story/97222305-lalu-bagaimana Makasih yaa yang mau udah mau baca, Semoga kalian sukaaa :)