For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Miss Otaku Meet Mr.Anime

Miss Otaku Meet Mr.Anime

24.3K Reads 1.9K Votes 15 Part Story
AnimeFanfic_228 By Anime_Fanfic89 Completed

Nama aku Asuka Hiroko,aku 13 tahun.Aku ni asyik layan anime dan baca buku komik,Tapi bila Eri,Nori dan Miwa borak tentang cinta,aku susah nak faham.Aku pun takde kawan nak cakap pasal anime,komik dan game..Tapi sejak aku Jumpa budak lelaki yang bernama Aoi Arata hidup aku 1000% berubah..Rasa macam dunia ni mula bersinar,EHHHHH!JAP JAP! AKU RASA AKU DAH JATUH CINTAA!!

  • anime
  • fanfic
  • fanfic89
  • fanfiction
  • manga
Aaaaaaa this type of attitude just buat sye want to tease him non stop
Eiji_Hakki_Kakeru Eiji_Hakki_Kakeru Dec 07, 2017
Aku time kat class asyik lukis, baca komik, main game senyap2..Sbab aku dah xder life
"dunia yg aku impikan" wow kita sma , aku kalau tngk anime sllu berangan 😹
aimanwf40 aimanwf40 May 13
Handsome takde tapi comel ada dengan sebelah ok sebelah terlebih ok(ala-ala obito versi comel)
mbforbff mbforbff Jul 04, 2017
Wo wo like my type. But i dc jyst an otaku is more than enough. PLAY Games? Yes but a gamers, NO!!!