The wild trip

The wild trip

274K Reads 12.8K Votes 50 Part Story
Hanna By hanna862x Completed

Lena Rosiers is nog steeds stapelgek op Jasper Hamelot. Na de dood van zijn beste vriend heeft hij het moeilijk gehad, maar Lena was er altijd voor hem. Dan is er de schoolreis. De leukste schoolreis volgens de studenten van Capitol Hill High school, maar zal het voor Lena en Jasper ook zo leuk worden? En zullen ze ook samen uit de helse londense trip komen? Of zullen ze er überhaupt uit komen?

Dit is het vervolg op Badboys. 
Start op 25/12/2015.

  • actie
  • liefde
  • maffia
  • moord
  • verraad
xestellemx xestellemx Aug 06, 2016
Oja 1 ding dst me opviel.. jij zij heel vaak: ik slaag hem... maar het is toch: ik sla hem? Miss is t je dialect dat kan natuurlijj ook..
MarinaScheres MarinaScheres Jun 15, 2016
Het eerste deel was echt super ik bleef maar lezen!!👌👌😉
xestellemx xestellemx Aug 06, 2016
Wauw, wat heb ik genoten van jou eerste verhaal! Het wasgwn perfect! Er speelde een mooi verhaal achter die je goed hebt uitgewerkt. Je bent een topper x
divergentlovertje divergentlovertje Feb 19, 2017
ik had boek een als binnen 2 dagen uit kon niet stoppen met lezen zo spannend wel jammer dat ian dood ging heb echt heel hard gehuilt zo zielig
EvelynVanderlinden EvelynVanderlinden Apr 15, 2016
Het eerste boek was echt geweldig! Misshien wel nog eens nalezen voor je het erop zet, voor spellingsfouten en verkeerde namen... Maar voor de rest super!
SophieLouwersheimer SophieLouwersheimer Feb 12, 2016
Iedereen, lees de verhalen van amber751, ze is echt een getalenteerd schrijfster en haar verhalen zijn echt superspannend!