Băiatul fără poză de profil

Băiatul fără poză de profil

43.6K Reads 6K Votes 29 Part Story
(ꈍᴗꈍ✿) By xthanas Completed

Poveste finalizată ce necesită editare.
_______________________________

      Din cauza atitudinii prietenoase pe care o are, Kate este foarte populară în rândul celor de seama ei. Vorbește cu oricine și le zâmbește tuturor, ascunzându-și dispozițiile proaste atunci când este nevoie. Toți elevii din școală o cred perfectă, dar numai prietenele sale cele mai bune, Zoey și Meredith, știu cât de multe defecte are. 
      Opusul ei, Daniel este morocănos, iritat, plictisit de viață și mult prea direct pentru a-și face câțiva prieteni apropiați. Spre deosebire de Kate, el respinge oamenii și preferă să aibă cât mai puține cunoștințe și relații cu ceilalți. Singura sa iubire este baschetul, fiind și membru în echipa oficială a liceului.
      Puțin știu amândoi că deși par atât de diferiți, au foarte multe în comun, ceea ce-i apropie periculos de mult. Fata perfectă nu ar trebui niciodată să intre în contact cu băiatul fără poză de profil pe Facebook. 
__________________
Cover photo © Weibo
Varianta repostată.

Dacă ar fi așa toate vedetele cărora li se ia interviu, s-ar duce dracu' toate detaliile picante :))
--high --high 3 days ago
Ma bucur enorm ca am dat de cartea asta
               Sincer nu ma asteptam sa fie scrisa atat de bine dupa tot ce ai anuntat la inceput dar m-ai surprins placut 
               Felicitarisi succes in continuare
Îmi place foarte mult exprimarea ta. Nu înțeleg de ce nu ești pe locul 1. Sper să spargi topurile că m-am săturat de chestiile alea ieftine scrise de pe telefon care ocupă loc degeaba.
               Mult succes. Să știi că ai talent. :)
waldorf-ely waldorf-ely Aug 13
nu pot sa descriu în cuvinte cat de mult imi place felul tau de a scrie o carte,cat si imaginatia ta. Ador cartea,la fel cum le ador pe toate cele scrise de tine. 
               P.S. am adorat conceptul la cartea cu Agnes și reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului. 😎
- - Sep 01, 2016
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAleluia! :)))))))
BubblesEverywhere BubblesEverywhere Mar 05, 2016
Primul capitol si deja ador cartea! Scrii foarte frumos, se vede ca pui suflet în cărțile tale. M-ai făcut foarte curioasa în legătură cu băiatul misterios, asa ne vedem în următorul capitol! :)) :**