Băiatul fără poză de profil

Băiatul fără poză de profil

22K Reads 3.3K Votes 22 Part Story
アリナ By xthanas Updated Mar 12

.
      Din cauza atitudinii prietenoase pe care o are, Kate este foarte populară în rândul celor de seama ei. Vorbește cu oricine și le zâmbește tuturor, ascunzându-și dispozițiile proaste atunci când este nevoie. Toți elevii din școală o cred perfectă, dar numai prietenele sale cele mai bune, Zoey și Meredith, știu cât de multe defecte are. 
      Opusul ei, Daniel este morocănos, iritat, plictisit de viață și mult prea direct pentru a-și face câțiva prieteni apropiați. Spre deosebire de Kate, el respinge oamenii și preferă să aibă cât mai puține cunoștințe și relații cu ceilalți. Singura sa iubire este baschetul, fiind și membru în echipa oficială a liceului.
      Puțin știu amândoi că deși par atât de diferiți, au foarte multe în comun, ceea ce-i apropie periculos de mult. Fata perfectă nu ar trebui niciodată să intre în contact cu băiatul fără poză de profil pe Facebook. 
__________________
Cover photo © Weibo
Varianta repostată.

Il cheama Daniel si ani n-am habar! Nu cred ca a spus autoare ta draga cați ani are. Sau nu-mi amintesc eu? #re
- - Sep 01, 2016
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAleluia! :)))))))
BubblesEverywhere BubblesEverywhere Mar 05, 2016
Primul capitol si deja ador cartea! Scrii foarte frumos, se vede ca pui suflet în cărțile tale. M-ai făcut foarte curioasa în legătură cu băiatul misterios, asa ne vedem în următorul capitol! :)) :**