Tersuka Dalam Diam

Tersuka Dalam Diam

272K Reads 15.3K Votes 52 Part Story
farah.nad ❀ By frhndhrh_ Updated Jan 08

Bila hati tertutup rapat, tiba-tiba ada orang mengetuk, orang yang dulunya menyakitkan hati tapi lama kelamaan menyenangkan. Tak nak buka, tapi last last ... Ia terbuka dengan rela hatinya. Ehh, datang pula orang yang membuat hati itu tertutup rapat suatu ketika dulu, mahu menagih cinta kononnya. Si gedik pun beraksi juga.

" Nufail memang sewel. Drakula betul ! " - Nadhierah Irdina.

"Dah muka Dhiera ada iras macam barbie .Cik Barbie & Encik Drakula huh ?  " -Tengku Nufail. 

" Aku nak kita macam dulu. I miss the old us, Nadhierah Irdina . " -Rayyan Affan.

" Nufail tu aku punya lah ! " -Adel*whut a lame!*

" Apa yang korang merapu ni , bangangss ! " -author.

Kesimpulan; failed buat sinopsis hm sobsob. cliche storyline but you might still like it. Chapters awal memang childish but trust me, it's getting better chapter by chapter :) // emmmuahh *dtosrivda*

" TDD'S BEST ACHIEVEMENT "
# Viral List
# 1 in teen fiction! ♥

Maaf ni Kak.
                              saya mau promosikan cerita saya berjudul "mimpi"
                              https://www.wattpad.com/357092302-mimpi-prolog
                              jika kakak berkenan, dan berkunjung. Saya sangat berterima kasih.
                              :)
MeetMeSomewhere MeetMeSomewhere Dec 13, 2016
usually teachers will call themselves as "cikgu" not "saya" when talking with students
ayeda- ayeda- Nov 18, 2016
Real name dengan glamour name jauh yang teramat jauh bezanya duhh 😹
nxrsbrnx_ nxrsbrnx_ Nov 04, 2016
Samalah bulan 10 gakni yeah 💕😍 ** excited sgt ** 😂😂😂😂
FarrAryan FarrAryan Jan 19
adudu fav aku tu,dah la tgh lapar,sengaja je author ni*acah merajuk*
nxrsbrnx_ nxrsbrnx_ Nov 04, 2016
Masing ii punya nama glamour takda kena mengena eh 😂😂😂😂