Tersuka Dalam Diam

Tersuka Dalam Diam

215K Reads 12.3K Votes 46 Part Story
farah.nad ❀ By frhndhrh_ Updated 16 hours ago

Bila hati tertutup rapat , tiba-tiba ada orang mengetuk , orang yang dulunya menyakitkan hati tapi lama kelamaan menyenangkan . Tak nak buka , tapi last last ... Ia terbuka dengan rela hatinya . Ehh , datang pula orang yang membuat hati itu tertutup rapat suatu ketika dulu , mahu menagih cinta kononnya . Si gedik pun beraksi juga .

" Nufail memang sewel . Drakula betul ! " - Nadhierah Irdina .

" Dah muka Dhiera ada iras macam barbie . Cik Barbie & Encik Drakula huh ?  " - Tengku Nufail . 

" Aku nak kita macam dulu . I miss the old us , Nadhierah Irdina . " - Rayyan Affan .

" Nufail tu aku punya lah ! " - Adel . *childish pergh -.- *

" Apa yang korang merapu ni , bangangss ! " - author .

Kesimpulan ; failed buat sinopsis hm sobsob . cliche storyline but you might still like it. Chapters awal memang childish but trust me, it's getting better chapter by chapter :) // emmmuahh *dtosrivda*

" TDD'S BEST ACHIEVEMENT "
# Viral List .

dyowl- dyowl- Nov 18
Real name dengan glamour name jauh yang teramat jauh bezanya duhh 😹
nxrsbrnx_ nxrsbrnx_ Nov 04
Samalah bulan 10 gakni yeah 💕😍 ** excited sgt ** 😂😂😂😂
nxrsbrnx_ nxrsbrnx_ Nov 04
Masing ii punya nama glamour takda kena mengena eh 😂😂😂😂
zafry rosdi kan tu kalau tak silap ? HAHAHAHAHHAHA my senior
MuhammadHaznil MuhammadHaznil Dec 18, 2015
Nice story. Hahahaha,anu kasih masuk lek cerita c justin tu. Ahhahahaa
GadisBertudungHitam GadisBertudungHitam Dec 12, 2015
Well..kalau sy dkt skolah..cikgu gelar 'tiga suku'..hhahhahha :P