Șantajul iubirii

Șantajul iubirii

78.7K Reads 7.2K Votes 55 Part Story
Vera Victorique Maxfield By VeraMaxfield Completed

Impulsivă. Acesta este cuvântul care ar putea să o descrie cel mai bine pe Cora Turner. În urma unor ambiții puse în trecut, ajunge să câștige un conflict cu mama ei și să urmeze colegiul cu internat, Minoret, însă cu urmări la care nici nu a visat vreodată. Întreaga ei viață se schimbă în momentul când Eliot Maxwalls începe să o șantajeze cu o greșeală pe care a comis-o fiind responsabilă cu banii colegiului. Pentru propriul lui amuzament, roșcatul o transformă în servitoare personală, îi întinde numeroase jocuri și mai presus de toate, ajunge să o cunoască pe Cora, mai bine decât se cunoștea ea însăși. Deși prezentați în antiteză, ea- fata cinstită, care urăște manipulările-, el-tipul mereu ironic, căruia îi place să joace oamenii pe degete- pe cei doi îi leagă un imens orgoliu, la care niciunul nu este dispus să renunțe. Într-un final, inevitabilul se întâmplă, iar Eliot este prins în mrejele propriilor jocuri și le devine o victimă la fel ca și Cora. Este vreunul din ei dispus să facă compromisuri și să-și admită adevăratele sentimente? Și ce se întâmplă atunci când de asta va depinde viitorul lor?
   
   ❝- Știu ce faci, mârâi Cora, încleștându-și pumnii. Te joci cu mintea mea și indiferent ce aș alege, tot tu vei câștiga.
   - Este alegerea ta, draga mea servitoare, dar gândește-te bine la ce vei face. Gândește-te ce e mai important să păstrezi: aparența că ai un caracter puternic- care oricum nu contează pentru nimeni în afară de tine dacă este adevărată sau nu- sau cei doi ani de studiu intens și de a deveni cea mai bună? Într-adevăr, tot eu voi câștiga până la urmă, pentru că jocul este făcut de mine și nu am cum să pierd. Ar fi o rușine să pierd în propriul joc.❝
   
   
   ©Toate drepturile rezervate Verei Maxfield
   Rating: #4 în ficțiune adolescenți
   
    Copertă realizată de mine.

ATEach ATEach Dec 02
Wow! În sfârşit o poveste despre adolescenți scrisă bine (şi fără greşeli). Sper să nu fie previzibilă. Deocamdată, m-a făcut să vreau să citesc şi capitolele următoare!
NoraRiddler NoraRiddler Aug 07
Îmi place deja! Nu am putut să nu schiţez măcar un zâmbet fugitiv, bravo!
Este super capitolul! Ai imaginație!
               Poți încerca și cartea mea!
Pare promițător și recunosc mi-a stârnit interesul, am sa citesc în continuare.
Wow. Pana acum e super. Nici nu stiu ce sa spun. Ai grija ca la inceput sunt cateva greseli facute in graba. In rest, e bine. Abia astept sa citesc urmatorul capitol, dar o voi face la scoala ca acum am de facut un proiect. :'(((
Am citit un mic prolog și dependența nu a întârziat să apară! Gata, te-ai făcut cu o admiratoare și o clientă fidelă :D Îmi place foarte mult ce am citit până acum, imaginează-ți ce o să fac după ce mai citesc câteva capitole :))