Seria Prenupțial ( Varianta Needitata)

Seria Prenupțial ( Varianta Needitata)

482K Reads 23.5K Votes 105 Part Story
Daldya By Daldya Completed

Volumul 1. Acordul

Pentru a salva casa familie sale, Emily Bett Rickards, o tânără în vârstă de douăzeci și șapte de ani proprietara unei librării ar fi în stare de orice. Dar nu s-a gândit niciodată că va accepta să se căsătorească cu fratele geamăn al prieteniei ei. De care în adolescență era îndrăgostită. 

Crhis Evans este un tânăr miliardar dar care pentru a intra în posesia averi sale are nevoie disperată de o soție. Dar după o serie infinită de peripeții destinul și mama natură le oferă o lecție de viață prin care vor uita în întregime de Acordul care a pus temelie relației de cuplu. 

Volumul 2. Din întâmplare

Morgan adoră să aibă relații de o seară, să schimbe în continuu femeile cu care își petrece timpul liber. Spre deosebire de prietenul său cel mai bun Chris Evans, pe el îl sperie gândul că o dată și o dată trebuie să se așeze la casa lui. 
Dar ce se întâmplă după o întâlnire sub semnul divertismentului care se transformă în ceva deosebit? Ceea ce rămâne de văzut este modul în care va reacționa el în fața situației create. 
Va reuși să o depășească cu capul sus sau va fugi cât de departe posibil? 

Volumul 3. Dragoste între ciocan și nicovală.

Ryan a încercat în nenumărate rânduri să o facă să înțeleagă pe Emily că el are sentimente pentru ea. Dar, de fiecare dată, când i se apropie, nu face altceva decât să o facă să se îndepărteze și mai mult de el. 

Între timp, întâlnește o blondă, neobișnuită cu o mulțime de reguli impuse. Cred amândoi că este o joacă, tot ce se întâmplă între ei până în momentul în care se întâmplă inevitabilul. 

Despre ce este vorba o să aflați doar citind. Și răspunzând la următoarele enigme. 

Ce se întâmplă când nu reușești să alegi persoana potrivită?
Cum o recunoști, că ea este?
În viața de zi cu zi cine ar trebui să aleagă, inima sau creierul?
Cum îți dai seama că ai ter

  • avere
  • dragoste
  • intriga
  • prietenie
  • umor
AnaBoloteac AnaBoloteac Sep 23
Intrebare: Aceasta carte e scrisă de tine sau este o carte tradusă de tine?
OxanaNegura OxanaNegura Aug 09
Nu trebuie sa pui poze cu personajele , Strici momentul . Tu trebuie doar sa descrii iar cititorul sași imagineze personajul . Asta e rolul unei cărți . Sati pui imaginația in joc nu sa ai totul gata pus in fata ochilor .
- - Mar 29
ştiu cum e să locuieşti în altă ţară, şi nu în România :)) Italia? Prosciutto, ragazzi, cosi tanto per dire.. (?) Asta e tot ce ştiu în italiană 😂😂
Abia astept sa citesc varianta noua ....spor la scris si asteptam sa ne incanti cu noi idei!!!!!
Bravo sunt romani care habar nu au sa vorbească,mai ales sa scrie!!! Tineo tot așa!!! Succes incontinuare!!😘😘😘
Natalia_Ntl Natalia_Ntl Aug 10
Stau in Polonia de la 10 ani si am 2 colege românce si doar cu ele vorbesc in romana