BtGotSeventeen Imagines💝(Malay)

BtGotSeventeen Imagines💝(Malay)

28.5K Reads 1.5K Votes 36 Part Story
小段 By -Aestheticvevo Completed

Want to imagines about you and your bias from Got7,seventeen and Bts?Yes!you found a right book.(broken bhai hahaha)

©Rycca

Semua story dalam ni berdasarkan kepala otak aku sendiri.jika anda copy..SILA NINGGAL.

But,kalau nak jadikan salah satu sebagai idea fanfic korang..boleh je..but,ask me first kay?

Credits to @RynPanda27

Thanks for the cover

_YMAPPY_ _YMAPPY_ Jan 25
Name: Hae 
                              Bias: Suga 
                              Genre: Happy, Sad
                              Idea: Suga ni kwn rpt dgn Suga lepastu suatu hari tu Hae nk luahkn perasaan kat Suga sbb dia dh lme ske Suga. Tpii mse dia bru nk luahkn dia nmpk Suga dgn kwn baik diaa lgi seorang, Minha , tgh......... 
                              
                              THANKK YOUU💕
jeoniusly jeoniusly Nov 25, 2015
Aw mai gatt!!! Aaarghh!! Saya jerit satu rumah baca ff ni. Sweet gileee