Čistokrvna

Čistokrvna

41.3K Reads 3.5K Votes 113 Part Story
Mina Ilincic By MinnieMouseandMickey Completed

Devojka koja nikada nije znala ko su joj roditelji,devojka koja o svojoj proslosti nije znala nista,kao ni o svojoj buducnosti,resila je da stvar prebaci u svoje ruke i da konacno uspe da sazna nesto o sebi od njenih usvojitelja.Uspeva u tome i ostaje krajnje zabezeknuta.Ona je Čistokrvna,ili bolje receno covek na kog vampirski gen nije mogao da se prenese.A zasto nije mogao?To ce otkriti tek kasnije.I ako je potresena,tajna prikrivena ljubav prema jednom uobrazenom Apolonu,Grku iz njenog odeljena za kojeg je oduvek govorila da ga mrzi je vraca u zivot.Upoznacete Gloriju,mladu devojku koja se polako ali sigurno pretvara u odlucnu zenu,ali pre svega toga treba da se pretvori u vampira...Na vama je samo da procitate ono sto pise,a i ono izmedju redova.

 • kingdom
 • love
 • truebloded
 • vampire
 • werewolf
NightCrow03 NightCrow03 May 07, 2016
Zanimljivo... :D Samo je upravni govor malo "amaterski" i ne koristiš slova sa kvačicama, ali inače je u redu. Baš me zanima šta će biti između nje i Apolona
darksoulofficial darksoulofficial Aug 30, 2016
Svidja mi se, moram je procitati do kraja, samo nastavi ovako:)
MinnieMouseandMickey MinnieMouseandMickey May 16, 2016
https://www.wattpad.com/user/BalkanStoryAdward Na ovom profilu sam prijavila moju pricu,prijave za takmicenje jos uvek traju,ako vi imate pricu prijavite se,a kada bude pocelo naknadno cu napisati da glasate za mene ako hocete :)
MinnieMouseandMickey MinnieMouseandMickey Jan 14, 2016
https://www.wattpad.com/user/endzii_m
               Ovo je moja najbolja drugarica,ima predobru pricu i ovo radim jer ja to zelim...
               ANDJELA VOLIM TE BEBO MOJA <3