Abang (BxB)

Abang (BxB)

61.5K Reads 1K Votes 20 Part Story
NovYu By NovYuu Updated Oct 18

Life aku yang sebenarnya takla betapa menyeronokkan. Semua apa yang aku buat macam orang normal la, but yang taknormalnya aku ni.

Gay!!

Kisah hitam putih hidup aku yang sememangnya tersangatlah normah walayai terus berubah kepada merah,biru,kuning,unggu,wichdigo,koko,kelabu taik anjing, mak kau hijau dan apa yang aku mengarutni? Lantaklah. Yang pasti semua berubah.

Semua berubah apabila aku mula melangkah masuk ke sekolah sebagai senior. Form 4. Apabila pada hari pertama aku jumpa cinta hati yang selamani aku cari.

Bentuk badannya yang fit, muka yang putih melepak, handsome namate dan dan dan.......errr dan lagi. 'Dah dah latu dengan dan kau....'

Ok dan muka dia macam aku. Aku tengok dia macam aku tengok cermin cuma dia lebih selebihnyala. Lebih handsome, macho, segak, mempersona. Tapi jangan kata aku tak handsome k. Muka aku pon boeh dikatakan laku jugakla.

Kk.....kalau korang nak tahu kisah hidup warna warni aku.....masuk lah. Jom!!

*
*
*
Amaran.........cerita abang mempunyai part yang 'dot dot dot' tapi bukan di awal bab. Bab keberapa aku tak tahu. Tapi memang ada......!!.....

  • abang
  • dendam
  • gay
  • kecewa
  • kembar
  • takpercaya
HarryRazz HarryRazz Jul 22
Mempunyai jalan cerita yg menarik tetapi memerlukan penambahbaikan dr segi sudut bahasa seperti ejaan, struktur ayat dan tanda baca.
NovYuu NovYuu Aug 09, 2016
Rasa sedikt cemerlng tu sbb bnyk kwn²  dapat lbih...depa dapat enam keatas...ada yg dapat sampai 8A....
NovYuu NovYuu Nov 13, 2015
Hahaha terima kasih sebab buji n mintak maaf kerana banyak typo.  :)
aira_sakura aira_sakura Nov 12, 2015
Aaaa! Kalau si Aiqal tu handsome comel mana i ameer tu? Btw teruskan usaha