NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] Switch Love - Jeon Jungkook

[C] Switch Love - Jeon Jungkook

7.1K Reads 727 Votes 5 Part Story
#KookRin By nochukook- Completed

Pengarang: EunHwa
Watak: Jungkook, Eun Hwa, semua member BTS, Changmin TVXQ, Chanyeol EXO sbgai Dr.Park & Park Myung Soo

Sinopsis:

Bertukar badan dengan bias? Apa perasaan anda? Happy? Nervous? 

Eun Hwa happy sangat-sangat bila dapat pergi tengok konsert BTS,tapi...satu kejadian telah berlaku...Jungkook jatuh dari pentas! Eun Hwa apa lagi..pergi la selamatkan Jungkook dan...berlakulah sesuatu perkara yang tidak dijangka oleh mereka berdua.

Eun Hwa: Jung..Jung..Jungkook???

Jungkook: Mwoya!! Kenapa aku pakai benda alah ni??

Badan mereka tertukar??  Dengan konsert BTS yang masih berbaki,dapatkah Eun Hwa dan Jungkook menyelesaikan masalah mereka?

~huhu...mian kalau sinopsis tak best..dan poster tu juga..sori kalau tak cantik..

HotNamjoon_ HotNamjoon_ Feb 19
Bodoh la Jungkook ni. Kang tak pasal2 Jimin and J-hope dpt free show 😂😂😂😂😂 Serius lawak! Daebakk author 😘👍
Cha_05_4life Cha_05_4life Jul 26, 2016
Sy panggil jungkook 'Kookie'.... Atau 'Si Biskut'... Keh keh keh
Lady_SyaMin0426 Lady_SyaMin0426 Jan 26, 2016
Cite ni familiar dgn satu cite yang sy pernh bc...Cite komik...Inspire dr tu ke??
nochukook- nochukook- Nov 18, 2015
Fufufu...authornim sendiri pun nk tergelak masa tulis ni..hihi..
Im_ametrine Im_ametrine Nov 11, 2015
o otto ottoke ottokeyo?  andwae andwae eunhwa dlm bdn kookie..do something