For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
[✔] Switch Love - Jeon Jungkook

[✔] Switch Love - Jeon Jungkook

9.4K Reads 935 Votes 5 Part Story
Aerin.Lee By itsj_hyun Completed

Pengarang: EunHwa
  Watak: Jungkook, Eun Hwa, semua member BTS, Changmin TVXQ, Chanyeol EXO sbgai Dr.Park & Park Myung Soo
  
  Sinopsis:
  
  Bertukar badan dengan bias? Apa perasaan anda? Happy? Nervous? 
  
  Eun Hwa happy sangat-sangat bila dapat pergi tengok konsert BTS,tapi...satu kejadian telah berlaku...Jungkook jatuh dari pentas! Eun Hwa apa lagi..pergi la selamatkan Jungkook dan...berlakulah sesuatu perkara yang tidak dijangka oleh mereka berdua.
  
  Eun Hwa: Jung..Jung..Jungkook???
  
  Jungkook: Mwoya!! Kenapa aku pakai benda alah ni??
  
  Badan mereka tertukar??  Dengan konsert BTS yang masih berbaki,dapatkah Eun Hwa dan Jungkook menyelesaikan masalah mereka?
  
  ~huhu...mian kalau sinopsis tak best..dan poster tu juga..sori kalau tak cantik..

HotNamjoon_ HotNamjoon_ Feb 19, 2017
Bodoh la Jungkook ni. Kang tak pasal2 Jimin and J-hope dpt free show 😂😂😂😂😂 Serius lawak! Daebakk author 😘👍
Cha_05_4life Cha_05_4life Jul 26, 2016
Sy panggil jungkook 'Kookie'.... Atau 'Si Biskut'... Keh keh keh
Lady_SyaMin0426 Lady_SyaMin0426 Jan 26, 2016
Cite ni familiar dgn satu cite yang sy pernh bc...Cite komik...Inspire dr tu ke??
itsj_hyun itsj_hyun Nov 18, 2015
Fufufu...authornim sendiri pun nk tergelak masa tulis ni..hihi..
a_firefly a_firefly Nov 11, 2015
o otto ottoke ottokeyo?  andwae andwae eunhwa dlm bdn kookie..do something