DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

36.5K Reads 2.9K Votes 29 Part Story
F4MEI By F4MEI99 Completed

achieve no.1 ranking in Mystery on 2.1.16.Yeah~
Apabila Kumpulan Penyiasatan Running terima undangan ke Villa Agam Senja Merah,
Benarkah mereka buat sesuatu yang berbaloi?
Tolong orang?Atau mereka yang perlu ditolong nanti??
:)

Maksud P.O.V tu dia la yang cakap. Ha lebih kurang macam tu la
anonymousy_ anonymousy_ Dec 21, 2015
Hahahah crita nih dh lama terperuk kat dlm lib😂 nasib prasan XD . Papepun best .
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Best Gile Siot..cuma,aku rasa kau patut buat karakter kwang soo lebih kelakar...😁😁
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Wow!!novel kau ni memang best!lagi²lah aku ni peminat running man...DAEBAK!!
                               #RunningMan
F4MEI99 F4MEI99 Nov 07, 2015
terima kasih >< terharu saya.Hehehe.Btw,thank sebab vote dan baca cerita saya ^^
drslnhd98 drslnhd98 Nov 07, 2015
Hohoh.. Karya awak tak pernah mengecewakan saya~ hoho nomu joha~