NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

43.3K Reads 3.5K Votes 32 Part Story
F4MEI By F4MEI99 Completed

achieve no.1 ranking in Mystery on 2.1.16.Yeah~
Apabila Kumpulan Penyiasatan Running terima undangan ke Villa Agam Senja Merah,
Benarkah mereka buat sesuatu yang berbaloi?
Tolong orang?Atau mereka yang perlu ditolong nanti??
:)

NURSHAFIQA156 NURSHAFIQA156 Feb 25, 2016
Maksud P.O.V tu dia la yang cakap. Ha lebih kurang macam tu la
anonymousy_ anonymousy_ Dec 21, 2015
Hahahah crita nih dh lama terperuk kat dlm lib😂 nasib prasan XD . Papepun best .
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Best Gile Siot..cuma,aku rasa kau patut buat karakter kwang soo lebih kelakar...😁😁
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Wow!!novel kau ni memang best!lagi²lah aku ni peminat running man...DAEBAK!!
                               #RunningMan
F4MEI99 F4MEI99 Nov 07, 2015
terima kasih >< terharu saya.Hehehe.Btw,thank sebab vote dan baca cerita saya ^^
drslnhd98 drslnhd98 Nov 07, 2015
Hohoh.. Karya awak tak pernah mengecewakan saya~ hoho nomu joha~