DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

DAN MASA PUN TERHENTI (Completed)

46.2K Reads 3.6K Votes 32 Part Story
F4MEI By F4MEI99 Completed

achieve no.1 ranking in Mystery on 2.1.16.Yeah~
Kumpulan Penyiasat Running terima undangan ke Villa Agam Senja Merah .Apa jadi seterusnya?Mari baca lebih dekat,sebab lagi dekat kau datang,lagi sedikit yang kau nampak.
:)

senyum_sokmo senyum_sokmo Feb 25, 2016
Maksud P.O.V tu dia la yang cakap. Ha lebih kurang macam tu la
anonymousy_ anonymousy_ Dec 21, 2015
Hahahah crita nih dh lama terperuk kat dlm lib😂 nasib prasan XD . Papepun best .
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Best Gile Siot..cuma,aku rasa kau patut buat karakter kwang soo lebih kelakar...😁😁
Gwang_Soo2 Gwang_Soo2 Dec 16, 2015
Wow!!novel kau ni memang best!lagi²lah aku ni peminat running man...DAEBAK!!
                               #RunningMan
F4MEI99 F4MEI99 Nov 07, 2015
terima kasih >< terharu saya.Hehehe.Btw,thank sebab vote dan baca cerita saya ^^
drslnhd98 drslnhd98 Nov 07, 2015
Hohoh.. Karya awak tak pernah mengecewakan saya~ hoho nomu joha~