NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Lepaskan Aku

Lepaskan Aku

226K Reads 6.8K Votes 36 Part Story
fai By faminmin Updated Dec 25, 2016

" Cinta dan kasih itu tidak akan berputik jika aku terpaksa. Aku mohon, lepaskan aku. "

**

" Aku akan buatkan kau cintakan dan kasihkan aku walaupun dengan secara paksa. Sampai mati pun, aku takkan pernah lepaskan kau. Kau dan aku akan kekal bersama untuk selama-lamanya. Ingat itu baik-baik. Kalau kau berani jejakkan kaki ke luar kawasan rumah ini, you have to be punish in a hard way . I need you. I love you. Why don't you trying to love me back, dear? 

**

Aku terkurung. Aku terkongkong. Segala alat untuk aku mendapatkan pertolongan dari luar segera disekat olehnya. Aku terlalu terdesak untuk keluar dari tempat durjana ini. Aku buntu dan tak dapat berfikir dengan waras lagi. Sesiapa, aku mohon. Tolonglah, lepaskan aku. 

**

Warning: Mature Content!

▶1 in Mystery/Thriller [1/3/2016] 
▶1 in Mystery/Thriller [3/4/2016]
▶1 in Rated M [Can't remember the date]
▶3 in Mystery/Thriller [27,29,30/12/2016]
▶4 in Mystery/Thriller [28/12/2016]
▶2 in Mystery/Thriller [31/12/2016]

sh_2344 sh_2344 Mar 10
Tapi ini biasa bagi sesiapa yg suka baca ff.. And that's me..
SchaEXO SchaEXO Jul 09, 2016
Author. Tumpang promote~~ korang singgah la wall saya. Dah publish 3 ff. Follow n vote sekali. Sorry kalau rasa melebih. Juseyo.
                              
                              @schaEXO
eriq_aryan eriq_aryan Oct 20, 2016
Dah kahwin ke sebenarnya? kalau dah kahwin, kenapa takut macam tu sangat dengan suami. baru kahwin? Tapi apa yg jadi sebenarnya