NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[c]  TIME |byuntae jimin|

[c] TIME |byuntae jimin|

278K Reads 3.4K Votes 7 Part Story
paranoid By sukasukasyg Completed

Jimin seorang lelaki yang byuntae.Masa hanya digunakan untuk melepaskan nafsunya yang membuak-buak.Disebabkan tubuhnya yang tegap dan mukanya yang kacak,ramai pelajar perempuan yang mahu melakukan sex dengannya.Dia seorang guru yang sangat rajin walaupun dia tidak faham erti masa.Hanya seorang pelajar sahaja yang tidak mempedulikannya.Daddy Jimin memaksa Jimin berkahwin.

18+

elly_LoL elly_LoL Jul 12
Lol aku pikirkn jisoo balckpink, rupanya lelaki. Dekak siak😂😂
Arhhh kenapa aku xnk baca tapi bila dia sebut tu nak mbca gila2
TitDav TitDav 5 days ago
Crita ni best tpi perkataan tetek, batang and cipap membuat cerita ni bosan.. cuba gunakan dick, pussy or something else
elly_LoL elly_LoL Jul 12
Wehy masuk 18 kali aku baca. Betul nih jimin? 😂😂 tk dpat byangkn muka jimin kat situ😂😂
Izzate_Kim Izzate_Kim Jun 28
@HobieYoonseok weyy hahahahaha story untuk anda 😂😂😂
Glass9709 Glass9709 Jun 21
Duhhh.. Nma pun ff byuntae.. Mne yg xsuka tu jgn bce... Setel...