Remaja

Remaja

84.5K Reads 2.9K Votes 29 Part Story
Thakif Iman By ThakifIman Updated Sep 17, 2016

Semua orang ada jerangkung dalam almari masing-masing. Termasuk la seorang budak lelaki bernama Haikal. Nama penuh ialah Haikal Luthfy. Perangai macam budak lelaki lain Cuma dia ada rahsia kecil yang dia tak nak kongsi dengan siapa-siapa. Sebab kalau dia kongsi rahsia kecil dia tu, dia mungkin akan dipinggirkan. Ye la. Manusia ni memang perangai macam entah apa-apa. Lagi-lagu manusia yang tinggal dekat Malaysia. Judgemental gila.  *rolling eyes*

Haikal baling bantal dekat Zahid. "bangang la sepupu aku ni. mulut dia." Haikal rolling eyes. "i just.." Haikal angkat bahu. "is it normal kalau aku suka dekat lelaki?"

Well, ni kisah kehidupan seorang remaja bernama Haikal. Perjalanan mencari kehidupan. Perjalanan menjadi remaja yang lebih baik. KAH KAH KAH. Siapa yang tak nak berubah menjadi baik kan? 

"ala, chill je la Haikal. Kita dilahirkan putih, normal la kalau kotor tetiba. and end up, tak semestinya kau mati dalam keadaan kotor. boleh je kau nak mati dalam keadaan putih semula."

Nama dia Haikal Luthfy. Dia seorang budak lelaki. Tapi dia suka kepada budak lelaki jugak dan bukan kepada budak perempuan. Bukan dia tak teringin nak jadi straight macam orang lain tapi entah la. Dia tak tahu macam mana. Err, he just don't know how.

    AkmalQemal AkmalQemal Aug 04
    Patutlah mcm pernah baca. Hehe. Dr blog ke wattpad..best lah shark
    SheeroSpanks SheeroSpanks Sep 19, 2016
    Aku reread haha. Tp aku pelik part ni lah. Apasal hisha mandi kat blok haikal eh?
    mikemicheal mikemicheal Oct 01, 2016
    aku rela baca lagi shark.. nak tau perubahan dia apa.. kalau asrama yang lama scene hardcore sex tu best..hahaaha.. btw aku baru tau kau dah berpindah ke sini n aku sanggup buat acc wattpad sm2 nak bca coretan kau shark :)
    ThakifIman ThakifIman Jun 28, 2016
    patung ukiran yang besar .. selalu kat bangunan lama lama kan ada. haha
    BadGirlBarbie BadGirlBarbie Dec 16, 2015
    Wow. Srslah. Dh maju. Dri blog ke wattpad. Hi shark :") love your work
    ThakifIman ThakifIman Dec 03, 2015
    Aah. Tapi i ada tukar sikit sikit bagi lagi menarik. There will be a major changes