For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Remaja

Remaja

100K Reads 3.3K Votes 30 Part Story
Thakif Iman By ThakifIman Updated Mar 18

Semua orang ada jerangkung dalam almari masing-masing. Termasuk la seorang budak lelaki bernama Haikal. Nama penuh ialah Haikal Luthfy. Perangai macam budak lelaki lain Cuma dia ada rahsia kecil yang dia tak nak kongsi dengan siapa-siapa. Sebab kalau dia kongsi rahsia kecil dia tu, dia mungkin akan dipinggirkan. Ye la. Manusia ni memang perangai macam entah apa-apa. Lagi-lagu manusia yang tinggal dekat Malaysia. Judgemental gila.  *rolling eyes*

Haikal baling bantal dekat Zahid. "bangang la sepupu aku ni. mulut dia." Haikal rolling eyes. "i just.." Haikal angkat bahu. "is it normal kalau aku suka dekat lelaki?"

Well, ni kisah kehidupan seorang remaja bernama Haikal. Perjalanan mencari kehidupan. Perjalanan menjadi remaja yang lebih baik. KAH KAH KAH. Siapa yang tak nak berubah menjadi baik kan? 

"ala, chill je la Haikal. Kita dilahirkan putih, normal la kalau kotor tetiba. and end up, tak semestinya kau mati dalam keadaan kotor. boleh je kau nak mati dalam keadaan putih semula."

Nama dia Haikal Luthfy. Dia seorang budak lelaki. Tapi dia suka kepada budak lelaki jugak dan bukan kepada budak perempuan. Bukan dia tak teringin nak jadi straight macam orang lain tapi entah la. Dia tak tahu macam mana. Err, he just don't know how.

  • asrama
  • bxb
  • haikal
  • hisha
  • hostel
  • incheshark
  • mxm
  • paan
  • remaja
AkmalQemal AkmalQemal Aug 04, 2017
Patutlah mcm pernah baca. Hehe. Dr blog ke wattpad..best lah shark
bigbangsaranghae bigbangsaranghae Dec 28, 2017
Aku hrp haikal yg jdi top, hisha ngn adam jdi bottom, bru best
SheeroSpanks SheeroSpanks Sep 19, 2016
Aku reread haha. Tp aku pelik part ni lah. Apasal hisha mandi kat blok haikal eh?
mikemicheal mikemicheal Oct 01, 2016
aku rela baca lagi shark.. nak tau perubahan dia apa.. kalau asrama yang lama scene hardcore sex tu best..hahaaha.. btw aku baru tau kau dah berpindah ke sini n aku sanggup buat acc wattpad sm2 nak bca coretan kau shark :)
ThakifIman ThakifIman Jun 28, 2016
patung ukiran yang besar .. selalu kat bangunan lama lama kan ada. haha
DodieyLengloi DodieyLengloi Dec 16, 2015
Wow. Srslah. Dh maju. Dri blog ke wattpad. Hi shark :") love your work