Remaja

Remaja

66K Reads 2.2K Votes 29 Part Story
Thakif Iman By ThakifIman Updated Sep 17

Semua orang ada jerangkung dalam almari masing-masing. Termasuk la seorang budak lelaki bernama Haikal. Nama penuh ialah Haikal Luthfy. Perangai macam budak lelaki lain Cuma dia ada rahsia kecil yang dia tak nak kongsi dengan siapa-siapa. Sebab kalau dia kongsi rahsia kecil dia tu, dia mungkin akan dipinggirkan. Ye la. Manusia ni memang perangai macam entah apa-apa. Lagi-lagu manusia yang tinggal dekat Malaysia. Judgemental gila.  *rolling eyes*

Haikal baling bantal dekat Zahid. "bangang la sepupu aku ni. mulut dia." Haikal rolling eyes. "i just.." Haikal angkat bahu. "is it normal kalau aku suka dekat lelaki?"

Well, ni kisah kehidupan seorang remaja bernama Haikal. Perjalanan mencari kehidupan. Perjalanan menjadi remaja yang lebih baik. KAH KAH KAH. Siapa yang tak nak berubah menjadi baik kan? 

"ala, chill je la Haikal. Kita dilahirkan putih, normal la kalau kotor tetiba. and end up, tak semestinya kau mati dalam keadaan kotor. boleh je kau nak mati dalam keadaan putih semula."

Nama dia Haikal Luthfy. Dia seorang budak lelaki. Tapi dia suka kepada budak lelaki jugak dan bukan kepada budak perempuan. Bukan dia tak teringin nak jadi straight macam orang lain tapi entah la. Dia tak tahu macam mana. Err, he just don't know how.

kekwa_ kekwa_ Jul 26
I'm reading now Akiff. Terpaksa komen sbb xmau kena rasuk. 😂😂😂 *rollong eyes*
Aku reread haha. Tp aku pelik part ni lah. Apasal hisha mandi kat blok haikal eh?
mikemicheal mikemicheal Oct 01
aku rela baca lagi shark.. nak tau perubahan dia apa.. kalau asrama yang lama scene hardcore sex tu best..hahaaha.. btw aku baru tau kau dah berpindah ke sini n aku sanggup buat acc wattpad sm2 nak bca coretan kau shark :)
ThakifIman ThakifIman Jun 28
patung ukiran yang besar .. selalu kat bangunan lama lama kan ada. haha
mane nak dpt original ?? xnk yg dh edit 😭
                              kat blog pun dh edit
PelacurKL PelacurKL Dec 16, 2015
Wow. Srslah. Dh maju. Dri blog ke wattpad. Hi shark :") love your work