♥♥♥În tocilară se ascunde O DIVĂ!♥♥♥

♥♥♥În tocilară se ascunde O DIVĂ!♥♥♥

53.5K Reads 2.5K Votes 15 Part Story
CibotaruInga By CibotaruInga Updated Apr 15, 2016

Prezentarea personajelor:

Lisa
(personajul principal)-o fată,frumoasă,drăguță care își dorește mult să fie un om de știință.Mulți din școala ei o irigă deoarece o cred o tocilară care nu știe să se distreze,de asta nimeni nu o invită la nici o petrecere.Nu are prieteni.Este copleșită de singurătate.Mama ei dorește ca toată familia să se mute în New York.Lisa speră să aibă o viață mai ușoară în școala care se află în oraș.

Bree-viitoarea prietenă a Lisei,care o v-a cunoaște în școală.Vor fi cele mai bune prietene.Bree este o fire puternică,care face față la toate lucrurile complicate.Este slabă la învățat,îi place foarte mult să mănince. :D Mai ales șunca.Toți băieții o privesc cu frică,deoarece se tem să nu le facă ceva îngrozitor.Deci vor trece prin multe aventuri grozave împreună cu Lisa.

Andrew-un tip popular din toată școala.Toate fetele ăl adoră cu speranța de a ieși cu el.Este dușmanul Lisei.O face de rîs în fața publicului,ăsta este hobby-ul lui.Face asta deoarece Lisa este o tocilară.

Daria"Malefica„-Este dușmanul lui Bree!Sunt dușmani de mici copii.Mereu o înjură pe Bree și o face să se simtă prost.Bree are dorința de ai stoarce capul. :lol: Daria are o gașcă de fete care o susține de a face ticăloșii!
____________________________________________________________________________________

Asta a fost prezentarea personajelor,sper că v-a placut,nu uitați să dați un comm și un next :arrow: ,vă pup dulce,ne vedem la primul capitol!

--Teo-- --Teo-- Jun 29, 2016
Nu vreau sa " te cert " sau ceva . E pur și simplu un obicei . Așa fac mereu când cineva face o greșeală.  Așa sunt eu
Kill-Em Kill-Em Aug 07, 2016
Heii!  Dacă vrei un trailer sau o alta coperta Poti apela la cartile mele. Kisses😍
Menopsis Menopsis Dec 05, 2016
Andrew este super prost pt ca si o persoana normala poarta ochelari + ca tocilar esti atunci cand inveti ca papagalul ceva ce nu pricepi si eventual iei si 10 (pt cei care confuda termenul, adica pt 80% din popor)
DanyElena9 DanyElena9 Jan 24, 2017
Fain începutul, oricum ai putea trece si pe la cartea mea?Se numeste Andrada
Ridinia Ridinia Mar 28, 2016
Si eu port ochelari si am fost considerata tocilara...invatam si bine ..atunci...nu ca acum nu mai invat doar ca m-am saturat sa ma puna sa le fac temele si astea...asa ca am mai scazut...asta ar trebui sa le dea de gandit celor care isi bat joc...superba carte
yanis11527 yanis11527 Feb 03, 2017
Cand am inceput sa citesc credesm ca o sa fie o carte mai mult legata de geografie