Rahsia Alam Persekolahan

Rahsia Alam Persekolahan

52.2K Reads 2.7K Votes 10 Part Story
Jiaa By Na_Di16 Completed

Aku yakin semua orang ada pengalaman bersekolah kan? Setiap sekolah pasti ada cerita-ii lama tersendiri yang jadikan sekolah tu keras or something-ii. Kau percaya ia ada

  • adventures
  • asrama
  • hantu
  • hantureal
  • mana-iije
  • real
  • roh
  • rumah
  • sekolah
  • seram
  • truth
  • younotalone
Kami dapati novel anda begitu menarik, jika anda ingin mengetahui sejauh mana kehebatan novel anda, ikuti lahh challenge kami
Primary sch aq dlu pun padang dgn komputer lab aku tu tempat jepun. Padang tu kubur jepun and komp lab pulak tmpat hospital jepun. Tmpat bilik mayat🔎🔎
theyulien theyulien Apr 16, 2016
Sekolah kau sama macam sekolah aku la. Sekolah aku tempat jepun dulu and bekas gereja. Belah padang pula bekar kubur. Memang tak dinafikan seram beb. Bab tangki tu pun betul gak. Tapi tangki dlm tandas la. Aku taknak cerita sebab takut roh akak tu 'marah'. :)))
Xiuxie Xiuxie Aug 29, 2016
Seram lah..kat skolah aku pun ade jgk cite2 pasal hantu jepun..dkt padang dlu ade kem jepun sbb tu skolah tu panggil 'Sekem' .
Panda_Ha_Rin_05 Panda_Ha_Rin_05 Sep 09, 2016
Sma mcm sekolah saya. Mula² tempat jepun dulu lepastu hospital lepastu baru jadi sekolah.
Hana_tyy Hana_tyy Jan 01, 2016
Tangki dekat asrama saya pun macam tu gak,ade orang bunuh diri