Rahsia Alam Persekolahan

Rahsia Alam Persekolahan

49.7K Reads 2.5K Votes 10 Part Story
Jiaa By Na_Di16 Completed

Aku yakin semua orang ada pengalaman bersekolah kan? Setiap sekolah pasti ada cerita-ii lama tersendiri yang jadikan sekolah tu keras or something-ii. Kau percaya ia ada

  • adventures
  • asrama
  • hantu
  • hantureal
  • mana-iije
  • real
  • roh
  • rumah
  • sekolah
  • seram
  • truth
  • younotalone
Primary sch aq dlu pun padang dgn komputer lab aku tu tempat jepun. Padang tu kubur jepun and komp lab pulak tmpat hospital jepun. Tmpat bilik mayat🔎🔎
Kawan aku nyanyi lagu ulek mayang en.. Tok dia bawak rotan sia😂😂 tl dia la crita
safuaniwan safuaniwan Jun 09, 2016
Citer btol ke ni? X nmpk cm amik dri  org lain.. bagus bagus :D. 
                              Caption kat bwh tu x ble blah hahaha XD
EaryHakim EaryHakim Nov 04, 2016
Paling tak suka dan x pernah suka ulik mayang even aq asal terengganu
theyulien theyulien Apr 16, 2016
Sekolah kau sama macam sekolah aku la. Sekolah aku tempat jepun dulu and bekas gereja. Belah padang pula bekar kubur. Memang tak dinafikan seram beb. Bab tangki tu pun betul gak. Tapi tangki dlm tandas la. Aku taknak cerita sebab takut roh akak tu 'marah'. :)))
Sissecretary Sissecretary Sep 25, 2016
Haha cer tanya kat org yg buat lagu kalau ade org lirik lagu tu dia marah tak