The Alpha's Captive. [Voltooid] ✔️

The Alpha's Captive. [Voltooid] ✔️

61.8K Reads 4.1K Votes 20 Part Story
✩A S M O D E U S✩ By ElusiveShadow Completed

Alpha Edson Jones is alles wat je het liefste niet terug ziet in een leider; koud, harteloos, en agressief. Hij vind dat hij geen mate nodig heeft, omdat die alleen maar in de weg zou lopen van zijn plannen om het hele Ridge Territorium naar zijn hand te zetten.

Wanneer hij na zijn inval in het West Ridge territorium naar East Ridge gaat, raakt niet alleen zijn Delta zwaar gewond, maar hij ontmoet ook zijn mate, dezelfde persoon die zijn Delta zo ernstig heeft toegetakeld - Inara Campbell.

Met de claim dat er niets gaat veranderen in zijn leven nu Inara er is, neemt Edson haar gevangen zodat ze niet met zijn plannen - en gevoelens - kan spelen.

Maar is dat wel de juiste keus?

- Amazing cover made by @heroesandcons -

EssFantasyy EssFantasyy Jan 20
IAN SOMERHALDER OMG LOVE LOVE LOVE LOVE DAMON SALVATORE ( IAN DUS) lekker fangirlen hiero
alyssialoves1 alyssialoves1 Dec 30, 2016
DAMON😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Wewillbethenew Wewillbethenew Jun 10, 2016
Ik weet niet of je het oke vind als ik je verbeter maar dat moet die zijn.
liefsjoellee liefsjoellee Nov 19, 2015
Wow super goed tot nu toe! Ik heb pas 15 zinnen gelezen maar je stijl is heel fijn en duidelijk. Ik ga snel verder lezen! ;)
EssyxD EssyxD Nov 01, 2015
OMG YES WEER EEN BOEK ERBIJ <3 gosh ik zou al je boeken lezen zonder de samenvatting te lezen,  cuz i know it's perfect!!  <3
20aafke01 20aafke01 Oct 31, 2015
Hahaha! ES je hebt het voor elkaar gekregen om meer reacties dan lezers te krijgen... Ik vind in ieder geval dit een heel goed begin van een geweldig boek! ;)