Prejudice Of Love

Prejudice Of Love

37.8K Reads 2.4K Votes 40 Part Story
Lavinia Sofia By Lavinius Updated Nov 14

♥ Dragostea învinge! ♥  

♡  Mary, un nume destinat suferinței...  o tânără a cărui prezent dar şi viitor este tragic marcat de pierderea celor mai dragi ființe din lume.
♡ Ajunge să fie supusa unui om de afaceri murdare fiind obligată să presteze fel şi fel de servicii... toate aceste lucruri forțând-o să se maturizeze mai repede decât se aștepta. 
♡ Oare va mai dura mult timp acest chin? Va mai dura mult până când va ieși din jocul acesta licențios?
♡ DA, când soarta părea că o uita-se ajunge să întâlnească întâmplător o persoană caldă si blândă, astfel crezând că viața nu este atât de neagră şi amară cunoscând un nou sentiment DRAGOSTEA! 
♡ Când crede că și-a întâlnit jumătatea își dă seama că DRAGOSTEA este un precum un dans, dacă nu știi să-l dansezi... ești respins!  Pe parcurs ce se avânta spre necunoscut descoperă lucruri care o fac să își piardă din nou încrederea.
♡ O femeie poate fi atât de ambiţioasă încât îţi poate demonstra că ea a fost femeia vieţii tale, dar tu nu ai fost bărbatul vieţii ei;  astfel decizând să plece crezând în ea și în propriile forțe iar viața îi surâde când credea că totul s-a terminat. 
♡ Oameni noi, caractere diferite, o viață la care oricine visează . Ajunge să fie una dintre cele mai puternice femei pe toate planurile! 
♡ Un nou bărbat care îi deschide ochii și mintea; sufletul refuză categoric să-l mai pună pe tavă! ♡ Dar oare asta este tot ce îți dorește? Oare se va reîndrăgosti? Sau trecutul o va urmări mereu?
RĂZBUNAREA, singurul lucru pentru care merită să lupte... DRAGOSTEA să-și aștepte rândul!


♡ copertă realizată de @ana_maria888!

Mi se pare ca folosesti cam mult punctele de suspensie. Asta e doar parerea mea.
Nume_Codat Nume_Codat Apr 22
Doamne. Din primul capitol m-am îndrăgostit de carte. Am dat drumul la muzica , la maxim si sa nimerit o piesa ce se potriveste perfect cu capitolul.
Îmi place foarte mult cum descrii sentimentele ei, cred că ești talentată. Meriți toată aprecierea și pentru acest capitol, se vede că te-ai străduit. Chiar reușești să îmi ațâți curiozitatea cu povestea acestei fete.
SandaWay SandaWay Feb 22
Nu stiu cum sa explis, dar imi dau seama ca e o carte foarte si foarte buna.Vreau sa o citesc in continuare si sa aflu ce se va intimpla. Scrii intr-un mod foarte interesant. E ceva deosebit!