Prejudice Of Love

Prejudice Of Love

56.1K Reads 3.2K Votes 43 Part Story
Lavinia Sofia By Lavinius Updated May 26

♥ Dragostea învinge! ♥  

♡  Mary, un nume destinat suferinței...  o tânără a cărui prezent dar şi viitor este tragic marcat de pierderea celor mai dragi ființe din lume.
♡ Ajunge să fie supusa unui om de afaceri murdare fiind obligată să presteze fel şi fel de servicii... toate aceste lucruri forțând-o să se maturizeze mai repede decât se aștepta. 
♡ Oare va mai dura mult timp acest chin? Va mai dura mult până când va ieși din jocul acesta licențios?
♡ DA, când soarta părea că o uita-se ajunge să întâlnească întâmplător o persoană caldă si blândă, astfel crezând că viața nu este atât de neagră şi amară cunoscând un nou sentiment DRAGOSTEA! 
♡ Când crede că și-a întâlnit jumătatea își dă seama că DRAGOSTEA este un precum un dans, dacă nu știi să-l dansezi... ești respins!  Pe parcurs ce se avânta spre necunoscut descoperă lucruri care o fac să își piardă din nou încrederea.
♡ O femeie poate fi atât de ambiţioasă încât îţi poate demonstra că ea a fost femeia vieţii tale, dar tu nu ai fost bărbatul vieţii ei;  astfel decizând să plece crezând în ea și în propriile forțe iar viața îi surâde când credea că totul s-a terminat. 
♡ Oameni noi, caractere diferite, o viață la care oricine visează . Ajunge să fie una dintre cele mai puternice femei pe toate planurile! 
♡ Un nou bărbat care îi deschide ochii și mintea; sufletul refuză categoric să-l mai pună pe tavă! ♡ Dar oare asta este tot ce îți dorește? Oare se va reîndrăgosti? Sau trecutul o va urmări mereu?
RĂZBUNAREA, singurul lucru pentru care merită să lupte... DRAGOSTEA să-și aștepte rândul!


♡ copertă realizată de @ana_maria888!

raluka-ioana raluka-ioana Apr 02, 2016
Mi se pare ca folosesti cam mult punctele de suspensie. Asta e doar parerea mea.
theFireWoman theFireWoman Apr 22, 2016
Doamne. Din primul capitol m-am îndrăgostit de carte. Am dat drumul la muzica , la maxim si sa nimerit o piesa ce se potriveste perfect cu capitolul.
Sarutulmortii Sarutulmortii Feb 22, 2016
Îmi place foarte mult cum descrii sentimentele ei, cred că ești talentată. Meriți toată aprecierea și pentru acest capitol, se vede că te-ai străduit. Chiar reușești să îmi ațâți curiozitatea cu povestea acestei fete.
SandaWay SandaWay Feb 22, 2016
Nu stiu cum sa explis, dar imi dau seama ca e o carte foarte si foarte buna.Vreau sa o citesc in continuare si sa aflu ce se va intimpla. Scrii intr-un mod foarte interesant. E ceva deosebit!